Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

HELOOUUUU
Ce mai facti?
Noi week-end-ul asta am "spart" la bani, ca mi-e si groaza sa ma gandesc. Ne-am facut cadouri unul celuilalt de Craciun, ca saptamana viitoare nu mai avem timp de cumparaturi, si apoi ne-am mai cumparat fiecare ce i-a placut. Atatea haine avem , ca nu ne mai incap in dulap. In fiecare vara mai ducem acasa din ele , ca sa se mai goleasca dulapul, si iar cumparam. Pe mine ma relaxeaza f. mult cumparaturile.
Voi ce-ati mai facut?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata.
Ce vreme nasoala!!!! Vreau sa ningaaaaa!!!!!
Ieri am fost la cumparaturi si am stricat o gramada de bani. Nu imi place in aglomeratie asa ca am ales dupamasa de ieri pt majoritatea cumparaturilor.Sper sa ninga pana la sfarsitul saptamanii, ca parca fara zapada nu e nici pe departe asa frumos Craciunul!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata si de la noi,
Noi am avut un we cam naspa ,eu am fost la o inmormantare la un unchi de-al meu era batran saracul si bolnav dar e mai bine asa decat sa se fi chinuit si sa ii mai chinuie si pe altii.
La Iarina mea ii ies 4 dinti deodata sus din care 3 deja au patruns deja mai avem unul noroc, ca nu a fost rea numai putin maraita.
Noi am terminat cumparatul cadourilor pentru noi si nepoti ...in perioada asta toata lumea face cheltuieli de cheltuieli...dar asa e frumos. Am facut si bradutul sambata seara, mai am de facut papica si gata dar aia numai in ajun

V-am ...eu mai stau putin prin zona...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Adela asa e cum zici ...parca nici nu vine Craciunul daca nu este zapada si eu sper sa ninga cat mai repede.Am auzit ca de maine vine iarna...acum om vedea. Voi cum va mai simtiti?

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor.
mai fetelor, ce bine o duceti la cumparaturi.Noi mergem foarte ra, ca sotul mai mereu e plecat, dar cand mergem uitam de preturi si spargem o gramada de bani.Intotdeauna spun ca las cardul acasa, si uit
Eu tot fac planuri pentru mobila in casa.Spre sfarsitul lui ianuarie ma mut acolo si avem o gramada de cheltuieli cu mobila.Sper sa ne ajunga vreo 4000 de euro, mai ales ca trebuie sa luam mobila si la cluj.Cred ca joi semnez pt garsoniera, adica vecina mea
A, am uita sa va spun, am primit de la sotul o brata de aur, ca a mea era rupta si saracul mi-a luat una.Aseara a venit bijutierul, la domiciliu, sa mi-o probeze.Eu un cunoscut care ne-a facut si verihetele.Am ramas de bratara.E o combinatie de aur alb cu galben, ca inelul de logodna.E foarte frumoasa, dar si scumpa, 600 de euro, mie mi se pare cam mult, dar sotul zice ca e frumoasa si merita.
Astept idei de la voi cu mobila de bucatarie.Deja ma satur de planuri peste planuri ca nu stiu nici eu ce vreau
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Olim sa stapanesti sanatoasa bratara, despre mobila de bucatarie eu ce sa iti zic , ca la noi ne-a facut-o un prieten si am mai ajutat si noi asa putin de tot si a iesit super faina la jumatatea pretului din magazin ca in magaine nu am gasit nimic sa imi placa si nici sa se potriveasca.

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

multam pentru urari
nu ma intereaza neaparat pretul, ci modelul cum sa o fac.
Am bucataria cu sufrageria foarte mare si nu stiu cum sa aranjez mobila.Au 40 de m2 si vreau sa fac mobila in l , si nu prea stiu ce modele sa iau.

Mergi la inceput

Pai mobila mea are 4 metrii dar depinde daca e vrei pe ambele parti si daca o vrei cu rafturi sau cine stie ce figuri.
A mea este numai pe un perete iar pe celalalt am facut numai niste polite iar la mobila nu am facut vitrina ca eu nu suport asa ceva dar mi-am facut numai rafturi sa imi pun eu cateva ornamente sau cine stie ce imi mai casuna sa pun pe ele

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ali, suntem bine, multumim de intrebare.Inca mie nu mi-o trecut raceala de tot....da inca nu disper! Andrei a scapat ieri de antibiotic si maine trebuie sa mergem la vaccin. Mie mi se pare cam repede vaccinul asta dupa antibiotic! Trebuie sa ma documentez sa vad daca nu e periculos de facut imediat dupa antibiotic.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

pai eu o vreau in forma de u, ca vrem multe corpuri, plus ca e masina de spalat haine de 60, cea de vase de 60, frigiderul de 1m, cuptorul de 60, deja 2.80 numai astea, si cateva corpuri.
Am 3 m pe doi pereti si baza la u , unde e si geamul de 3.45.
Sper sa ne descurcam

Mergi la inceput