Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Olim merge foarte bine. Chiar acum am in fata bolul cu salata: telina, varza, castravete (razuite), rosie, ardei,masline verzi si negre,porumb.Am slabit de miercuri pana azi 2,5 kg.Beau intre 2 si 3 litri de apa plata pe zi.Ma tin de ea ca la carte si de simtit ma simt ff bine.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ma bucur tare mult pentru tine.
De azi am inceput si eu o dieta personala, adica facuta de mine.Beau multa apa, asta o face de 2-3 ani, beau cate 3-4 l de apa pe zi, plus ca fac miscare, masaj, acasa, ca salon la noi in localitate nu este, manac doar fructe dimineata, si incerc a manac trei mese pe zi, si altceva nimic.
bafta multa iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

M-am intors cu vesti.
Nu e extrauterina, dar sacul e gol, fara bebe in el. Dr. mi-a propus operatia si am refuzat. Acum iau niste pastile pt. eliminarea sarcinii, sper sa mearga, ca sa nu ajung la cutit. Deja incep durerile. Astept si crampele si sangerarea, sper sa trec cu bine peste toate.
Va . Trebuie sa stau in pat .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

irlandeza, sigur va fii totul bine.Ai mare grija de tine.Las ca va trecem si pe la noi barza
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

fetelor, ce slaba e miscarea la noi zilele astea, pe unde umblati toate
va doresc o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Cred ca fetele muncesc din greu, n-au timp de calculator.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Hei , fetelor, da' voi chiar v-ati suparat ?
Pai de ieri n-a mai intrat nimeni pe aici.Sau va pregatiti de 1 Martie ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetelor,
Eu nu prea am avut timp de calc din cauza lui fica-mea care e tare maraita ca ii iese ceva masea...asa ca ...

Irlandezo lasa mami ca vine si barza,acum tre sa iti revii si apoi mai incercati. Sa te faci repede bine.

O seara placuta sa aveti... tuturor.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI fetelor, va doresc sanatate si multe bucurii, o data cu venirea primaverii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Multumim de urare!
Va urez si eu tuturor o primavara frumoasa, cu bucurii, sanatate si prosperitate!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput