Aspirante optimiste >20 ani (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetili....
Iubisima bine ai venit printre noi.
Ramo adik a scazut cu o unitate fata de ieri?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata fetelor!!! Sa aveti o zi buna si un week-end plin de iubire!!!
Eu sunt ziua a 3-a si abia astept sa se termine uratzii si sa ne punem pe treaba. Am inceput un tratament cu polidin injectii si indometacin pentru raceala mea. Sa speram ca o sa fie bine....pentru toate! PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Neata fetili! C-am putina agitatie pe aici!
Va pupic si va doresc o zi excelenta...

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,a scazut.E normal??Poate din cauza ca pe la 6.30 am fost la baie,dupa ai am-am pus sa dorm si m-am trezit la 7.Are vreao legatura?

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo sigur are,depinde de f multi factori.
Dar o unitate nu inseamna mare lucru asa ca continua sa o iei.
Pup

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna dragele mele
In sfarsit am reusit sa iau rezultatul la analizele facute sambata. Si cam asa stau: prolactina 49.09 ng/ml si FSH 6.54 mng/ml.
Problema mai grava este la prolactina care este dubla, chiar peste pot spune, fata de limita maxima (adica fata de 24.20 ng/ml). Oare ce-o insemna asta. Ciclul meu a cam inceput sa tina cate o saptamana. Sper ca maine sa nu am vreo problema cu asta fiind ca ma duc sa fac si o ecografie endovaginala - cica sa-mi faca o monitorizare a ovulatiei.
Totusi, ce spuneti de valoare destul de mare a prolactinei? Din cauza asta sa ma chinui eu sa fac copilas de 1 an si 1/2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

'Neatza la toate fetele! Azi e Vineri! Incepe week-end-ul!

Iubisimo, bine ai venit printre noi! Iti urez sa te muti cat mai repede la !

Anaoi, in ce perioada a ciclului sunt facute analizele? La mine in faza foliculara prolactina e ok si dupa ovulatie incepe sa creasca peste limita normala si revine la valori bune dupa cm. Stiu ca excesul de prolactina poate inhiba ovulatia.

fetele!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anaoi cred ca are legatura.trebiue sa te tratezi.Uite ce am gasit.
Hiperprolactinemia

Prolactina este un hormon secretat de hipofiza pentru a stimula lactatia la femeile ce au nascut (lucru usor de dedus si din denumirea sa). In mod normal, concentratia serica a prolactinei se afla la nivele mici la femeile care nu sunt gravide sau nu alapteaza.

In cursul sarcinii, concentratia sa serica creste de aproximativ zece ori. La femeile gravide ea are rolul de a stimula productia de lapte si de a pregatii sanii pentru acest proces de lactatie.

Acest hormon are rolul fiziologic secundar de a inhiba secretia de FSH si de LH, hormoni care sunt esentiali pentru dezvoltarea normala a foliculilor ovarieni (astfel ca femeile care alapteaza nu ovuleaza sau menstrueaza, fenomen esential pentru orientarea resurselor materne pentru cresterea nou-nascutului).

Hiperprolactinemia reprezinta o disfunctie hormonala caracterizata prin secretie crescuta de prolactina de catre hipofiza, astfel ca aceasta stare patologica este considerata a fi o afectiune hipofizara. Prezenta unor nivele crescute de prolactina in sangele femeilor care nu alapteaza la san afecteaza ovulatia normala a acestora, astfel incat in final poate produce infertilitate. Aceasta situatie se gaseste la aproximativ 30% din femeile care prezinta endometrioza.

Hiperprolactinemia poate produce o serie de disfunctii reproductive, printre care:

• productia inadecvata de progesteron pe parcursul fazei luteale postovulatorii;
• ovulatie si menstruatie neregulata;
• amenoree;
• galactoree la femeile care nu sunt insarcinate (scurgere de lapte din sani);
• simptome de insuficienta estrogenica (asemanatoare celor de la menopauza), chiar in conditiile unei concentratii serice normale ale estrogenului.

Studii recente au descris o concentratie crescuta de prolactina in serul femeilor infertile cu endometrioza, comparativ cu grupul de control alcatuit din femei fertile. S-a remarcat ca aceste valori sunt crescute proportional cu stadiul bolii.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti.....
Raportez: ziua 27 si TB = 37 - asa e de vreo 3 zile...
Ramonella: Sigur ca are importanta.....trebuie sa masori TB-ul la aceeasi ora si fara sa te misti prea mult......asa stiu ca se procedeaza pentru a fi relevanta. De ex.,eu dorm cu el la cap si in fiecare zi la ora 6,00 imi iau TB......stiu ca-s cam mati matinala
Va pup pe toate!
Astept vesti bune de la voi.....doar e luna cadourilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Iubisimo bine ai venit si mult succes

Biby mie mi-a iesit intai prost TSH cand mi-am facut analizele generale si la o analiza ulterioara chiar foarte mare. Asta indica hipotiroidism. La eco toroida mea arata mult mai mica decat normal asa ca am facut si eu anticorpii aia care au iesit mari. Mie doctorul mi-a zis ca am avut candva o infectie fara sa stiu care mi-a distrus tiroida asa ca de acum incolo sunt dependenta de pastile. Cea mai frecventa manifestare a hipotiroidismului e ca te ingrasi. Mai sunt si altele - piele palida, maini reci, constipatie. Cea mai nasoala e insa faptul ca da cicluri anovulatorii si infertilitate, care totusi se poate regla daca faci tratament. Tu fa toate analizele si apoi vezi cum stai. Important e sa stii daca ceva e in neregula ca se poate trata.

Olim nici aici nu iti face toxo pana nu ramai insarcinata. Eu zic sa nu te mai stresezi cu analizele si sa treci la treaba ca nimic nu e nerezolvabil

Ramo o unitate la temperatura e nesemnificativa. Mie mi-a variat inainte de ovulatie cu mai mult si nu e nici o problema. Ti-ai bagat nasucu pe fertility friend? Daca iti stii temperaturile de la ciclul asta poti sa le bagi pe toate

Gabitzu un weekend fructuos si plin de folos

Anca cum mai esti cu moralul?

Mergi la inceput