Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 17
RAMONELLA spune:
Nana imi pare rau de piciorusul tau.
Olim draga,ce e cu tine?Nu mai vrei sa ne plimbam copilasii pe Campului?
Biby tin pumnii pe maine.O sa vezi ca o sa fie ok.
Oanape unde ai umblat???
Olivia ce mai faci?
Anca de ce ti-e greata draga?
Clau buna ciorbita ai mancat.Sa-ti fie de bine!
Tomita cam rar pe la noi!
Rox tu in ce zi esti,ca nu mai stiu.Cred ca tre sa ovulezi,nu?
Sincer fetelor si mie imi e cam frica de bebe,oare o sa ma descurc?Si mie mi-e frica de nastere...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
Olivia26 spune:
Biby, bafta maine la dr. si nu uita ca suntem alaturi de tine . Tin pumnii si te asteptam sa ne spui cum a fost. Nu mai fi stresata ca sigur nu e nimic grav
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
mychydutza spune:
fetele multumesc din suflet pt urari.ma rog la DD sa fie bine. am fost azi la eco, cica are cam 4 saptamani. dr cica e mica mica. mi-a dat tratament de sustinere: utrogestan , acid folic si vitamina e. am programare din nou pe 27.
nu am facut nimik deosebit ca sa se intample minunea. luna asta chiar renuntasem la idee. vroiam sa ma bucur de craciun in liniste. cred ca va amintiti ca luna trecuta de ovulatie eram suparata ca am meu nu coopera deloc. l-am lasat asa pana prin z15 cand mi s-a pus pata pe el si ne-am certat naspa , i-am reprosat ca nu se implica si ca daca nu vrea copil sa-mi zica si ma potolesc. omu' probabil s-o fi simtzit si seara am facut prostii. a fost singura data in per ovulatiei. si se pare ca am prins iepurele. de aceea mi s-a reconfirmat ca minunile se intampla numai cand vrea DD. ca pana acu la 2 zile si tot degeaba.
in alta ordine de idei sunt sigura ca am ramas in urma HSG. in prima luna n-am putut face prostii decat la sf ovulatiei pt ca am sangerat si ma durea. practic asta e prima luna "full options" dupa HSG. sunt convinsa ca asta m-a ajutat. de aceea va sfatuiesc pe cele care n-au vizitat inca doctorul sa o faca pt ca eu am stat 9 luni si m-am stresat degeaba. si nu aveam probleme. am facut HSG si m-a ajutat. sotzu a scapat de spermograma. avea programare pe 18. hehehe. cred ca rugaciunile lui au contat . hehehe. aku fara gluma: nu amanati si vizitati dr. eu altceva n-am facut ...doar ca m-am mai rugat la DD sa-i fie mila si sa ma ajute si pe mine! va pup si .........la dr cu voi
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
ancadragoman spune:
ramo nu am idee de ce imi este greata si sincer nici nu ma intereseaza,o sa-mi treaca.
Si te sperie gandul de 2 bb vrei sa spui nu unu....
Curaj ca nu are ce sa fie asa de rau...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Olivia26 spune:
Ramo lasa frica ca n-ai fi prima si nici ultima . Sa dea DD cat mai repede ca trece si frica si tot.
Mychy, te mai asteptam in vizita pe la noi.
Anca, ce greturi, tu te pregatesti de pe-acum?
Ia spune, dar uratii cum au fost? Ai avut abundent? Ca poate.....ma gandesc si eu la toate posibilitatile. Un test ai facut atunci?
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
ancadragoman spune:
Olivia nu are mama ce sa fie ptr ca totul a fost normal si oricum asta era ultima varianta la care ma gandeam.
Test cumparasem dar nu am mai apucat sa il fac.
Eu sunt in pauza de monitorizari si nu ma mai gandesc la asta.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
bibyrox spune:
Mychy inca o data felicitari!!! Nu ne-ai spus nimic de simptome si.. cum ai aflat? Ai facut test?
Ancutzaaaaaaa gretuuuri?? ia baga tu un test de sarcina ca parca te-a tinut cam putin CM-ul!
Oli, Ramo multumesc din suflet!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Happiness_4_us spune:
Biby, Ramo, fetele. Multumesc mult ca va ganditi la mine, inimoaselor.
Sper din suflet sa rezolv ceva diseara si sa imi treaca pana saptamana viitoare. Este cumplit, nu pot calca deloc cu piciorul stang. Deja ma sperie asta!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
ancadragoman spune:
Bibileana la mine nu tine asta cu testul ptr ca pe mine asa ma tine de obicei ,3 zile.
Pup fata
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
selina-d spune:
Nana ce rau imi pare de piciorul tau. Sper sa te faci bine repede sa nu iti strice sarbatorile. Ufff, cred ca doare rau.
Ramonella pe mine m-ai uitat, da nu-i bai uite de la mine ca mi-esti draga. Lasa vezi tu ca acuma vine mai repede bebe cu tratament si o sa te descurci de minune.
Mychy moama deci pe la doctori se ramane si mie cre mi-au zis ca sa stau acasa sa exersez Trebe sa-i calc mai des atunci. Ma bucur din suflet ca ai reusit! Ai mare grija de tine acum! pe burtik ca poate se ia