Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

F. bine, doamna, f. bine . Draga de ea , sa treaca usor peste vaccin.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dragelor,am intrat sa va salut si sa va pup pe toate!Mi-e asa dor de voi!Dar sunt asa de ocupata ca simt c-o iau razna.
In rest,suntem relativ bine,copilul-sanatos si mofturos...Astept sarbatorile sa ma linistesc putin la creier,sper sa si reusesc.
Va doresc sanatate maxima si sa va bucurati din plin de aceste sarbatori!

Oana,mamica de Robertzel
am 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
Elena, nu scriu mama numa alea cu copii aci, scriem toate la gramada. Si tot scriind, poate iti facem pofta si tie de-un bebe.
Oana, daca ti-e dor de noi, hai la o intalneala, ce zici? Da' acuma e cam in curu' timpului, poate dupa Craciun... Eu personal va astept pe toate la o cafea, ca afara e cam greu sa ne vedem si sa ne potrivim la program...
Dana, noi nu ne vedem azi?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Si mie mi-e pofta de-o intalnire. Caci tare dor mi s-a facut de voi. E buna ideea Ilenei. Haideti sa ne organizam in saptamana dintre Craciun si Revelion. Atunci sunteti toate mai libere, nu?
Eu votez PENTRU !

Ileana, pai eu sper sa ne vedem. Ma tot uit la vremea asta de-afara si ma gandesc ca trebuie sa ies sa cumpar cate ceva. Poate in jurul pranzului o fi mai bine. Sper si eu, ce sa fac?

Elennuka, eu zic sa te apuci tu sa ne scrii despre tine, despre Teo, despre ce se mai discuta aici, ca nu vorbim numai despre copii, sa stii.
Acum o perioada trebuie sa fii emisarul Ankai, asa ca...
In plus, tu anul viitor parca urmeaza sa fii miresica. Pai daca-i asa putem si noi sa te mai ajutam cu sfaturi (Ileana a fost nasa de cateva ori, la anul mai este iarasi, am fost si eu nasa anul asta, deci ceva experiente proaspete avem ).

Oana, asa-i la sfarsit de an. E multa agitatie. Si mie mi-e dor sa va revad. Ce spui de propunerea Ilenei? Pupici lui Robi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, poate iesim dupa 12 nitzel, ce zici? Macar juma de ora... Daca te hotarasti sa iesi, suna-ma.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Eu tocmai am aflat de un produs de imunizare natural care cica face minuni.
Nu l-am testat, dar va impartasesc si voua ceea ce am aflat.
Mi-a spus despre el o cumnata care este educatoare de multi ani. Copiii care iau acest tratament de imunizare se pare ca nu au avut nici un fel de probleme cu racelile, gripele, enterocolitele si alte... asemenea .
Este scump (2 milioane sticla de aprox. 1 litru), dar cica ar tine mult.
Sau poate fi luat cu altcineva si impartit.
Se numeste Noni Liquid si este de la firma CALIVITA. Dati cautare si cititi si voi.
Eu am devenit foarte interesata.

Ileana, te sun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Pt fetele care locuiesc si cunosc orasul Buzau; am de trimis o felicitare cuiva insa adresa pe care o am nu are cod postal; stiu ca in ultimii ani s-au schimbat codurile , am cautat pe site -ul postaromana.ro insa nu corespunde strada cu ce gasesc eu pe site;Strada Unirii Nord exista? Bloc 23C? Pt ca pe site gasesc doar STR Unirii sau Bulevardul Unirii (nimic cu Nord);si fiul meu insista sa trimit pt ca a facut un desen asa frumos pt o fetita care locuieste acolo;insa stiu ca fara cod nu are sanse sa ajunga scrisoarea.
Mii de multumiri pt cine ma poate ajuta cu gasirea codului.
Anca

Mergi la inceput

Ancade, exista doar Bd. Uniri. Noi, buzoienii spunem Unirii Nord si Unirii Sud, ca sa ne clarificam, pentru ca bulevardul e foarte mare.
Eu de exemplu stau pe Unirii... Sud.
Daca vrei, poti sa treci la adresa chiar asa, Unirii Nord, pentru ca postasii stiu despre ce este vorba.
Iar codul postal pentru adresa aceea este: 120005

----------

Ancutza si Teo, ati venit acasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elennuka spune:

Anca, hai sa te ajut...la noi in Buzau nu exista strada Unirii Nord sau Sud...astea "le-am zis" noi asa ca sa putem face deosebirea.Eu unde lucrez ma ocup de corespondenta si stiu sigur asta.
Codul pentru Strada Unirii(Micro3) Bloc 23C este 120005.
Sper ca ajunge mesajul la timp si baietelul tau sa fie bucuros.
pupici!

Ileana, ai primit pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elennuka spune:

Ankutza si Teo nu stiu daca o sa le dea drumul acasa azi.Acum astept telefon de la ea.bebe are icter in continuare chiar daca l-a tinut la fototerapie aseara 6 ore.Sper sa fie bine.pup

Mergi la inceput