Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, e foarte grea decizia si esti singura care poate sa aleaga .
Numai bine puilor tai.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ia uitati la ce am muncit eu aproape 1 luna intreaga !!!
Plang de ma umflu cand il vad si simt ca ma topesc de dragul printesei mele !!!

Cadoul meu de suflet pentru Daria - www.onetruemedia.com/shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">un an plin de amintiri minunate!

Diana, grea decizie ! Sincer, eu te-as sfatui sa ramai acasa cu puii ... pentru ca eu, daca as putea sa o iau de la capat nu m-as mai intoarce la serviciu la 6 luni (ale Dariei)! Mi-e greu nu pot petrece mai mult timp cu ea!
Si acum sufar pentru ca nu iese in fiecare zi afara, pentru ca mama, care sta cu ea, nu se simte tocmai bine si nu poate sa o care in fiecare zi pe scari 4 etaje ! Asta e ... mergem mai departe!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Diana, nici un ban din lume nu merita sa ratezi clipe importante din viata copiilor tai... Mai ales ca Peter e inca micutz si mai alesa ca, probabil, veti putea supravietui si fara banii pe care ii castigi tu... Parerea mea.

Camelia, excelent montaj, mai ca m-a luat si pe mine plansul.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Cami, foarte-foarte frumos. A meritat sa muncesti.

Diana, sa stii ca asta-i cel mai important: sa te gandesti daca mai tarziu vei regreta fie ca nu ai petrecut mai mult timp cu Peter si Ecaterina, fie ca nu te-ai ocupat de voluntariat.
Cred ca raspunsul acesta iti va fi de ajutor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Diana, intotdeauna va trebui sa facem alegeri, fie ca ne place sau nu. Daca ai putea sa le imbini pe amandoua, ar fi bine, insa daca te solicita prea mult, vei fi nevoita sa alegi. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, probabil as acorda mai mult timp copiilor, dar m-as implica si in ceva ce nu-mi rapeste prea mult timp si energie.

Camelia, frumos montajul, a meritat efortul! Ai o amintire nepretuita din primul vostru an impreuna, toti 3!

Eu n-o sa mai dau pe-aici o saptamana, plec intr-o mica vacanta... impresii cand ma intorc.
Va pup pe toate, copii cuminti, sanatosi si mancaciosi si mamici vesele si odihnite!

_
Poze noi

Mergi la inceput

Hello !

Ia priviti ce www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070110&ctime=105441" target="_blank"> calculatorista are mama!!!

Ce mai faceti copii? Ce mai e nou ?
Ilincutza si Luca la apel... ce mai prestati?
Oana si Roxana ...?
Razvanel...?

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Heloooo ... lume ! Ati plecat la munte?
Ia , cu supliment azi, www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070112&ctime=090618" target="_blank"> Daria cu Roxanica in Crang!

Mai fetelor, m-am ingrozit - zic astia la stiri - 2 bebelusi au murit de bronho-pneumonie!!! Of Doamne, e cumplit !

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Cami, filmuletul cu fetele in Crang. Mi-a placut .

Mirela, distractie placuta.

Ileana, tata a venit in seara asta. Cum ti-am spus si la telefon nu e cazul de operatie. Problema majora insa este faptul ca nu se stie, totusi, de ce are durerile astea mari. Dr. i-a dat un tratament pentru discopatie pe care sa-l urmeze 10 zile dupa care, daca nu e nici o ameliorare sa mearga iarasi la Bucuresti sa se interneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, ma bucur ca-i acasa tatal tau, macar nu mai sta in spital sa se deprime mai rau. Poate o avea succes tratamentul si o sa se refaca.

Alma, drum bun si vacanta frumoasa!

Cami, copiii mei sunt ok, care ce poate... Ilinca e cuminte, as usual, Luk e nabadaios, as usual.

Diana, tu???

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Chiar asa, Diana, ce faci?

Mergi la inceput