Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (10)
Raspunsuri - Pagina 10
alma spune:
Dana, am primit mesajul tau... o sa scriu aici ce planuri am
. De Craciun sunt acasa, cu parintii, iar de pe 29 am musafiri, vine o prietena din Bucuresti cu fetita la mine. Revelionul il facem la J'pizza, ca acasa poate ne-am fi plictisit.
Noi vrem sa mergem in Oraselul copiilor, poate pe 30 ar fi ok pentru toata lumea?
L-am vazut si pe Teo, frumusel foc! Ancutza, felicitari!
Diana si mami
dana_ene spune:
Da, Mirela, am inteles. Mie mi-ar conveni o intalnire pe 30 decembrie.
Sa vedem ce spun si celelalte fete.
Ce fel de Revelion se organizeaza la J'Pizza? Ce meniu au si cat costa? (din curiozitate intreb anul asta, dar e bine sa stiu si eu pentru anul urmator)
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
camelia_daniela spune:
Daniela
, da, sunt libera ... in principiu 30 e bine si pentru mine ... cred !
Ce ma fac printesele?
Mai, mie mi s-a pus pata, vreau sa-i cumpar rochie fetei ... si nu m-am hotarat ince sa sa-i iau de Mos!
Voiam sa-i iau un bebe, ca tot e ea innebunita, dar 500 000 lei
... si unt facuti din niste carpe ordinare, sintetice si o minunatie de senzori (cu baterii) de zic "mama", "papa"... Voi ce ati luat?
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
adameasca spune:
'neatza!
poftiti la o
!
Cami, lui Luk ii aduce moshu o www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=TO4567" target="_blank"> locomotiva Thomas, ca tare si-o doreste. Acuma, la cati bani am dat pe ea sper sa n-o strice in 3 zile ca-l manac.
Am zis ca anul asta mai poate sa primeasca un cadou scump, ca Ilincutza nu stie ea cum e cu moshu, deci n-are pretentii, da' la anu nu mai scapam, asa ca tre sa impartim frateste bugetele pentru cadouri. Ilincai ii aduce moshu niste cereale si un urs de plus, ca inspiratie n-am avut...
Eu vreau sa ne vedem pe 30, daca e lumea disponibila. Si chiar va astept la mine la o cafea, daca e ger afara.
Dana, iesiti azi afara? Sau o asteptati pe Oana? Pe la ce ora ne asteptati azi? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
dana_ene spune:
'Neatza si de la mine!
Eu acum imi beaua cafeaua
.
Asta noapte Roxanica a avut "program artistic". Banuiesc ca iarasi ies 2 dinti de-odata fiindca are gingia umflata tare si cred ca a plans de durere.
Asa ca de dimineata am dormit amandoua pana pe la 9 fara-un sfert ca sa ne revenim dupa reprizele de nesomn din noapte.
Cami, atunci daca si pentru tine e buna data de 30, eu zic sa consideram ca am stabilit.
Cine se mai inscrie?
Eu Oanei i-am luat ceea ce si-a dorit: castel cu printz si printzesa si set de calcat (masa de calcat + fier de calcat + accesorii), iar Roxanei doar o jucarie de plus cantatoare. Pe langa acestea le-am mai luat carti de povesti si dulciuri.
Ma bate gandul sa-i mai iau ceva Roxanei, dar zau ca nu stiu ce. Au cam de toate si n-am idee ce ar incanta-o.
Ileana, pai o astept pe Oana azi, dar nu stiu cand vine. Probabil in jurul pranzului.
Deseara va asteptam in jur de 6:30. E bine? Asta ca sa fie dupa ce se trezeste si Oana, dupa ce mananca ceva si avem - zic eu - timp suficient. E bine si pentru voi?
Sa nu vii cu nimic altceva decat niste scortisoara, cum am vorbit. Da?
Va pup
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Mironna spune:
Buna fetelor!
La noi Mosul a inceput deja sa vina. Miercuri a venit la gradi, le-a adus la toti copiii la fel: dulciuri si fructe. Azi se duc la primarie si o sa vina Mosul si acolo, iar duminica va veni la biserica. Pentru ziua de Craciun i-am cumparat o masinuta cu acumulatori sa se plimbe pe afara, cam scumpa, dar o fata are mama si o papusica.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
ANDRADA
alma spune:
Dana, la J' e 138 meniul, iar pentru copii, 40 lei. Ei o sa faca in sala separata "Revelionul copiilor", nu stiu cum o fi, dar o sa vedem. Meniul e destul de bogat, multe aperitive de sezon, sarmalute, fripturi cu salata de bureti, de sfecla. Nu stiu cu bautura cum e, ca nu scrie pe hartie decat sampania la ora 0:00, accesorii carnaval, etc.
Eu am luat pentru Diana camera web si casca+microfon, ca ce-si dorea ea era prea scump pentru buzunarul meu, un iPod. Mai voia si niste chestii Witch, dar n-am gasit.
Daca toata lumea e de acord, ne vedem pe 30, stabilim saptamana viitoare cum facem, nu?
Diana si mami
mamica oana spune:
Sa va fie casa,casa,
Cu bucate noi pe masa,
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine!
CRACIUN FERICIT!
Oana,
mamica de Robertzel
am 2 ani
camelia_daniela spune:
Bucuria vine din suflet si din lucrurile marunte! Fie ca lumina si caldura Sfiintelor Sarbatori sa va patrunda in case si inimi! Craciun fericit!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)