Iasule, mandra cetate! (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by adi69

Liliana,nu mi-ai raspuns cu forma aia..

Adriana si-atat...

Scuze, mi-a scapat. Nu am ce anume iti doresti tu, din pacate. Eu aveam niste forme de metal, similare cu cele de savarina, doar la dimensiune si forma de nuca. Si dupa cum spuneam n-am reusit sa le folosesc vreodata :D

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Vreau sa pun o intrebare:
stie cineva vreun magazin de unde sa cumpar narghilea? E ideea mea de cadou pt sotz acum de Craciun, doar ca am gasit pe net (dureaza si costa prea mult) si un singur loc in Iasi, pe langa UMF. Si acolo costa 170 lei si arata nasol, in numai cateva produse in rafutir, etc. Ce sa fac? Sa dau oare comanda pe net? Sau stiti vreun arab ceva ce vrea sa vanda la sub pretul pietei? :D

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

dana,au ajuns banii,nu?am rugat o colega, a trebuit sa fug la bebe.
am inteles ca vreti pentru craciun sa mai facem ceva. ar fi super, asa macar o sa avem timp si de fursecuri.

liliana, am eu una, dar trebuie sa-mi intreb sotul azi pe net.
oricum foarte rar gasesti sub pretul asta. nu se prea gasesc, de aceea sunt asa de scumpe. sa vezi in bucuresti ce preturi au...
vorbesc cu el si il intreb sau daca mai ai rabdare ii pot spune sa-mi aduca una, dar in ianuarie.
vezi ca mai trebuie si tutunul si ala mai costa.

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, acum am venit de acolo, fug spre casa la copii, va mai povestesc pe noapte, poate pun si poze.
Pupici,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by adi69

Iaca patii pocinogu!!!
Dimineata am facut de doua ori dus..o data la dus si o data la WC..s-a spart teava care alimenteaza rezervorul de la WC.Ce zis eu ca s-a spart,pur si simplu s-a rupt de tot de la un capat.Si pana m-am prins ce se intamplaaaa am facut dus cu apa rece de-a binelea.Acu..zic si eu ,bine ca eram in baie si bine ca nu apucasem sa plecam de acasa,ca la viteza pe care o avea apa,inundam toti vecinii pana jos.
Acum stau frumusel si astept sa vina instalatorul..

Adriana si-atat...

Sorry, stiu cum e..., eu am patit-o la birou anul trecut de 2 ori, o data cu o conducta si alta data a plouat inauntru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Deci sa inteleg ca ati fost... si sa inteleg ca fost frumos...

Asteptam poze si impresii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Vad ca a venit Gabi de la serbare, asteptam vesti...

Am ajuns acum si eu acasa, hai sa va spun cum a decurs ziua de astazi: dimineata la 8 m-am intalnit cu GabrielaG si am plecat in Siraj. Aparent era foarte simplu, ne-am invartit un pic dupa care am inceput sa cumparam si sa tot cumparam, am umplut sacose dupa sacose (dintr-alea mari, mari) si la un moment dat abia ne mai miscam cu bagajele dupa noi si nu cumparasem nici jumatate... Atunci a aparut ca din senin Gabiarama langa noi. Nu numai ca ne-a ajutat, dar era si cu masina si ne-a dus toate cumparaturile la firma. Nu va spun cate drumuri am facut la masina si cat de plina era! Gabriela nu a mai incaput La 11.15 am ajuns la Centru, am prins un vecin la poarta si l-am rugat sa ne ajute la descarcat... Gabirama a plecat acasa, nu inainte insa de a da si niste banuti pt actiunea noastra.
Am pregatit apoi sacosele pt copii, dupa cum urmeaza:

1. doua banane
2. o portocala
3. o punga napolitane Natty
4. o punga pufuleti cu surprize
5. o sticluta de suc
6. o rulada cu crema
7. o ciocolata mica
8. o napolitana
9. o acadea mare
10 5 bomboane de pom
11.o figurina de ciocolata alba (ingeras de la Liliana) ambalata in folie de plastic pt alimente
12 o sacosa mare cu Mos Craciun
La ambalat cadourile m-au ajutat Magda mea si invatatoarea de la centru. Pe la ora 14 a venit o masina de la "Salvati copiii", a luat pachetele si ... mai departe nu mai stiu...de aici povesteste Gabi...

Elbi, da, am primit banii de la tine. Nu stiu cum vom proceda, au mai ramas ceva bani in urma actiunii asteia, trebuie sa vedem daca mai facem una pana de Craciun sau chiar dupa, sau ce facem cu ei, ca sa fie utili... E vorba cam de 1,5 milioane. Nu e mult, nu e nici putin. Cum i-am putea folosi?

Carmenp, suta de mii pentru petrecerea-de Mos Craciun de duminica se aduce chiar atunci, pe loc. Va asteptam si pe voi!
Actualizez mai tarziu listuta, merg sa mananc ceva si sa termin lectiile cu Magda...

Mergi la inceput

Maria ai putea macar sa-mi oferi catve informatii suplimentare? Cand vine sotul tau si unde e plecat? Daca ai una acasa si sotul vrea sa o dea si el sa-si ia alta noua, fa-mi o oferta, te rog. Si carbuni si arome, daca ai, daca nu, din astea mai gasesc. De mare ajutor mi-ar fi acum de Craciun, dar ... e bun si mai incolo si regandesc cadoul de Craciun.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

M-am hotarat sa o aduc si pe Magda, nu ma indur sa o las acasa.

Listuta la zi:

1. Robert (Miha)
2. Ruxi (Danna_36)
3. Maria-Raluca (g Ioana)
4. Raisa (Alipiticot)
5. Andrei (Ionika)
6. Stefi (amironeanu)
7. Radu (amironeanu)
8. Mihai (amironeanu)
9. Matei (Buli)
10 Vlad (Aime)
11 Alex (Carmen2003)
12 Calin (Connie) ??
13 Lara (Adriana78)
14 Catalina (Adi69)??
15 Andrada (Ionika)
16 Magda (Danna_36)
17 Alex (varul Magdei)
18 Andrei (fiul asociatei mele)
19 Cosmin si Alexandru (2 fratiori din vecini)

Si inca cativa ...

Mergi la inceput

Ce frumoasa listuta! Sa va traiasca tuturor piticeii :)
Maria am trimis pm.

Liliana

Mergi la inceput