Iasule, mandra cetate! (47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!!!!!!!!

La multi ani tuturor care sarbatoresc Sf. Stefan si mai mari si mai mici si bineinteles si Stefanutei mele!

Sper ca ati avut un Craciun linistit alaturi de cei dragi, ca ati primit cadouri frumoase si nu ati fost vizitati de virusi cum a fost vizitata intreaga mea familie
Noi am petrecut in familie, nu am facut nimic deosebit, doar ne-am odihnit si ne-am bucurat de companiei Stefaniei. Nici cu meniul nu am mai avut timp sa fac ceva deosebit, doar niste ciuperci cu maioneza si salata boef si friptura si un pandispan cu suc de portocale. De Revelion vreau un tort cu muuulta ciocolata, asa ca poate aveti vreo sugestie.

Va doresc sarbatori linistite in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Am revenit cu doua intrebari:

1. unde gasesc pilota pentru o persoana? Din cite imi amintesc Carmen intreba pentru Alex, dar nu mai stiu ce ati raspuns si daca Carmen a gasit sau nu.
2. unde va faceti asigurare RCA la masini? Parca Stefana se ocupa de asa ceva, daca da imi mai dai un numar de telefon unde te pot contacta?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

LA MULTI ANI!!! Stefanilor si Stefaniilor

Cristina mergem sa vedem "surpriza" in prima saptamana din 2007 poate nu se mai ascunde

kiss

25+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,pilota pentru o persoana am vazut aici in Nicolina la un magazin.Nu-mi mai aduc aminte exact cat costa,cred ca in jur de 2 milioane.
Daca doresti un tort cu multa ciocolata incearca Tortul cu trufe de la "Deserturile Nataliei",e demential de bun.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Ne pregatim de Revelion???

Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

'Neata!

Tu pregateste-te ca noi venim la tine!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ralnied1

'Neata!

Tu pregateste-te ca noi venim la tine!

Miha

Toata lumea????????????????
Acum sa nu intelegeti ca nu va primesc, da' problema e... unde incapeti toti???
Si pana la urma, nu vrei sa mergem la tine??? Ca am vazut de Craciun niste prajituri tare apetisante pe Mess...
La mine nu se gaseste mai nimic... Cel putin deocamdata...

Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara, am revenit...din spital, unde am "petrecut" Craciunul cu ambele fete... Sper ca voi sunteti bine, sanatosi si voinici!

Noi suntem cam debusolati, eu cel putin nu prea stiu de ce sa ma apuc si cum sa fac sa simtim si noi ceva din Sarbatorile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Dana, imi pare tare rau ca a trebuit sa stati in spital, mai ales de Craciun. Sper ca fetele sint bine acum. Asta e cel mai important lucru.
Multa sanatate la copilasii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Dana, sanatate multa
imi pare rau ca a fost asa, insa important e ca sinteti bine acum, sarbatori vor mai fi

Mergi la inceput