Iasule, mandra cetate! (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza si noi ne-am simtit excelent la intalnirea cu moshul,aa ca Dana felicitari!!!!!Poate ar fi trebuit o mica sonorizare,ca moshul vorbea tare frumos si i-am fi putut auzi si pe pitici ce spun in limba lor
Avem si noi niste pozici
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762359649862/photo/294928804062207295/17

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Si noi ne-am simtit super, Stefaniei i-a placut intalnirea cu Mosul, i-a cantat si Mos Craciun, dar nici macar Mosul nu a auzit ce a cantat ea. Inca nu am descarcat pozele, sper sa fiu apta diseara, cu toate ca sunt racita cobza .

Si mie mi se pare super ideea cu centrul Guliver, nu ma mai ofer sa va ajut ca chiar nu stiu ce program am, dar sper sa reusesc sa intru in fiecare zi pe forum si daca pot ajuta cu ceva sa vin si eu.

Gabriela, adresa mea de mail este amironeanu@yahoo.com

O saptamana frumoasa va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salut!
Si noua ne-a placut ieri. Desi Lara a fost tare speriata de Mos, s-a bucurat sa fie printre copii si sa mai care cateva scaune de colo colo.
A fost cam buluceala cand a intrat Mosul, toti parintii fiind dornici sa-i pozeze pe cei mici (e probabil normal) si ce spuneam Dana de "stat cuminti pe margine, pe scaune" o fi posibil la copii mai mari.

Stie cineva vreo librarie buna in Iasi, unde se gasesc carti de ex. Referitoare la educatia copiilor sau Sfaturi pt. parinti sau bunici.

Multumesc
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetele,unde e exact firma Gabrielei,am o colega care ar vrea o coronita de printesa si vreau s-o trimit direct la ea.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hop si eu cu poze de la intalnirea cu Mos Craciun

Dana,ceea ce spui tu acolo despre statul frumusel pe margine cred ca e idealul as putea spune. Daa,asa cum spunea si Adriana,poate o fi valabil la copiii mai mari si la parintii deja trecuti prin mai multe intalniri cu Mosul. Daaar...cu toate acestea a fost foarte frumos si emotionant. Is super incantata si fericita ca Robert a vrut pana la urma sa stea in bratele Mosului si chiar daca nu i-a spus o poezie macar i-a spus cum il cheama. Pe de alta parte,imi pare rau ca in aglomeratia si agitatia de acolo n-am reusit sa vorbesc cu toate mamicile. Data viitoare o sa stam la taclale mai pe indelete!

Dar Adi si Gabriela de ce au lipsit? Ca parca se inscrisesera si ele pe lista!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

bine ca v-ati distrat cu mic cu mare!

dana, deja ti-am spus parerea mea cu copiii de la spitale....
pentru cei cu SIDA noi am strans la facultate bani pentru cadouri, asa ca poate la oncologie ar fi mai bine.

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Miha..ti-am vazut frumusetea prin tatarasi.Era cu bunicii.Avea o caciula portocalie si o hainuta verde,nu?Deci sunteti singurei,a??

Fumoase pozele de la Mos...cred ca v-ati distrat.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetele vreau si io in medic pediatru bun,pls

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nora

Miha..ti-am vazut frumusetea prin tatarasi.Era cu bunicii.Avea o caciula portocalie si o hainuta verde,nu?Deci sunteti singurei,a??

M-ai deconspirat! Is singurica mey...fara copil,fara barbat...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput