Iasule, mandra cetate! (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si de ce n-ai spus asa mai Dana,ca s-o punem pe Adriana la treaba?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Ia sa va arat de ce nu dorm io la ora asta...ca m-a apucat harnicia..

http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762374962929/photo/294928804039140379/0

Si ma gandeam ca vine si foametea la Iasi si nu fac fatza:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=217104&cdate=20061216&ctime=222207

Nora

Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Si de ce n-ai spus asa mai Dana,ca s-o punem pe Adriana la treaba?

Miha

Asa cum am spus, nu este o seara doar intre noi. Daca as fi pus o taxa de intrare mai mare, as fi putut comanda eu fursecuri si alte alea, insa am preferat sa acopar din bani doar mosul si cadourile de data asta si nici astea nu e sigur ca vor fi acoperite, depinde cate persoane vin din cele invitate.

Deci vom avea:
-suc,
-un platou cu ingerasi de ciocolata de la Liliana,
-Mos Craciun,
-cadouri pentru copii,
-baloane,
-o animatoare de la teatrul Luceafarul imbracata in Craciunita tot pentru copii (adica nu pt tatici, aviz lui Alexz , care insa nu a mai dat nici un semn si nu stim daca va veni cu feciorasul, sa ii cunoastem si noi)
-si nu in ultimul rand colinde.

Sa va povestesc ce surpriza am avut aseara, la o petrecere: unul dintre parintii invitatilor mi-a fost student pe vremea cand eu, proaspat absolventa de facultate la randul meu, aveam ore la "kogalniceanu", la silvicultura ...Ehei, ce vremuri...tanara, frumoasa , nemaritata si profa pe deasupra, la o gasca de baieti, unii mai mari ca varsta decat mine... Uitasem de peroiada aia, chiar nu stiam de unde sa-l iau pe tip, pana nu l-am auzit cu: "Saru'mana, doamna profesoara" ...
Ce au mai trecut anii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

noricelu', imi pare rau ca nu veniti. Oare de ce am eu senzatia ca esti suparata pe mine?

In alta ordine de idei, ce prajitura facut-ai acolo si ce papa Rares cu atata pofta, ca mai-mai as fi sutit si eu o coaja sa gust?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

dana,mai esti,e prea tarziu sa venim si noi?
noi de abia am iesit din spital alaltaieri si nu am mai intrat.
dar dav are numai 11 luni e vreo probl ca e asa mic?
astept raspun de la tine sa vad dak putem veni.pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si exact adresa pls,ca io nu prea cunosc iasul in amanunt si sa-i transmit sotului.saru mana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Darria, sigur ca poate veni si nepotelul (sau finutul, nu mai stiu) tau...{:)]De platit se plateste pe loc, la intrare.

Danna, mami de printese

Ups, eu nu am spus nimic. Cred ca alta fata vrea sa vina cu nepotelul.
Eu as fi venit cu pitica din dotare dar tot suntem in "carantina".

Distractie placuta iar mosul sa le aduca toate cadourile dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Danna...Doamne fereste,de ce sa fiu suparata pe tine???Nu sunt deloc suparata.Sunt prinsa cu una,cu alta...alerg prin oras,ce mai fac in casa...toti trag de mine...
Si am zis de ce nu vin:una la mana,am musafiri si apoi...mi-e frica sa nu se imbolnaveasca Rares.E foarte sensibil.Si vreau sa facem sarbatorile in liniste.Orice stranut ma aleteaza,pt ca nu pot sa-i mai dau medicamente,ca da in diaree.Asa as fi venit...sa ii vad mutrita cand il ia Mosul in brate...

Prajitura se numeste Placinta creatza si e cu branza.Rares papa paine cu icre,dupa care e disperat.

Te pup si va doresc la toate distractie placuta.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danna_36
Asa cum am spus, nu este o seara doar intre noi. Daca as fi pus o taxa de intrare mai mare, as fi putut comanda eu fursecuri si alte alea, insa am preferat sa acopar din bani doar mosul si cadourile de data asta si nici astea nu e sigur ca vor fi acoperite, depinde cate persoane vin din cele invitate.

Am glumiiit!!!

Miha

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nora
alerg prin oras,ce mai fac in casa...toti trag de mine...

Te-ai apucat de jogging?

Miha

Mergi la inceput