Iasule, mandra cetate! (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata.

Felicitari pt. bucuria adusa copilasilor

Liliana: atunci bafta la gasit ce doresti.
Dana: nu la tine ma refeream uitasem de asta, retinusem ce ma intereseaza, adica centrul de joaca pt. prichindei.
La intalnirea cu mosul as fi vrut sa aduc si eu fetita dar e racita...poate la anul(daca se mai organizeaza si nu sunt alte impedimente).
Mihaela: am trimis pm cu un nr. de tel. si o adresa de e-mail fiindca nu stiu mai multe detalii desi le face sora sotului. Eu am fost zombi zilele acestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Superbe pozele!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

intru pe fuga pen` ca vreau sa felicit fetele pentru actiunea lor

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG
Oricum eu de vreo doua ori am dat apa la soricei...dar am clipit repede repede sa nu se vada.
Edit: "Da renii mosului daca sunt batrani, inseamna ca au coarne f. bogate, ca stiu ei ca la fiecare an mai creste o ramura la ren..."

Tu ai dat apa la soricei,eu am plans de-a binelea...
Am uitat sa va felicit ..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Liliana (lgireada) daca nu e prea tarziu, am vazut narghilea la Aladin, magazinul de langa OMV Nicolina, si era mare, nu stiu insa cat costa.

Dana, eu iti raman "fidea" cu calendarul si anul asta, ramane sa ma hotarasc de care.

la toate si sper deseara sa mai citesc si eu noutatile

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Aime, saru-mana. Maine ma duc si ma uit
Care OMV? Zi un pic mai exact unde e ...

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Liliana , e vorba de OMV -ul situat pe partea dreapta cum te duci dinspre Nicolina spre Cug,chiar inainte de Belvedere .

Danna , mare noroc am avut eu ca v-am intilnit in Siraj .Ma bucur ca am putut fi de ajutor . Asa ca si altadata cind mai faceti asemenea actiuni o sa incerc sa ma fac utila .Daca nu voi dispune de bani , macar un transport cu masina .

Am vazut pozele de la Sc 13 .E placut sa vezi ca acesti copii chiar s-au pregatit sa il astepte pe mosu'.

In privinta zilei de duminica ,i- am zis de la inceput Dannei motivul pentru care nu pot veni .Mihnea urmeaza sa se intilneasca cu mosul la tati la munca , acasa , la nana lui si la gradi . Deja cred ca e prea mult .Ar fi prea confuz .Nu mai zic ca azi s-a mai intilnit cu unul .E un mos care sta in fiecare seara in fata unui amanet unde e si un bradut frumos .Doua seri la rind l-am vazut doar din masina , azi am oprit si am mers mai aproape .A primit o masca si o ciocolata de la el .

Sunt datoare cu un raspuns lui Ingrid (Rosa Sinensis) .Da , te-am recunoscut mai demult .Iti doresc multa sanatate si sa poti avea cit mai repede si al doilea copil .

GABI15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Gabi, multumesc de info. Maine ma duc si caut sigur ... sa vdm ce gasesc.
Felicitari fetelor care au fost la copilasi. Eu una n-as fi avut curaj, sunt impresionabila si as plange mult dupa ... o virtuala pt voi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata, fetelor...
M-am intalnit cu Dana astazi si am inteles ca are pb cu netul, asa ca pt orice info va roaga sa o sunati pe mobil...
Pupici,
gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Din ciclul tara arde si baba se piaptana
Ati vazut pe undeva costum de craciunita(sau chiar rochitica) pt. un pui de 7 luni?
Am vazut acum 3 saptamani pe Cuza Voda: pelerina cu gluga si pantalon dar nu-mi place, e prea incarcat.

Mergi la inceput