la schi cu avionul

la schi cu avionul | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Buna!
Saptamana asta plecam la schi in Franta cu avionul cu o cursa Alitalia.Trebuie sa recunosc ca e prima iesire la schi, incerc sa aflu cum o sa arate bagajul si mi-e cam groaza.
In situatii asemanatoare, ati plecat cu echipamentul la voi sau ati inchiriat de acolo? este taxa suplimentara la aeroport?
Stiti cam cat ar fi de inchiriat echipament pe o saptamana sau daca se pot inchiria numai schiuri?
Pupici,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La cele mai multe companii, echipamentul este transportat gratuit si nu influenteaza greutatea bagajului cu care esti admis (cu compania cu care l-am dus eu limita era de 9 kg pt echipamentul de ski, suficient cat sa intre un ski/snowboard si claparii/ghetele). Sunt huse speciale pt echipament, nu foarte scumpe. Ei nu cer neaparat husa, poti sa gasesti tu o alta solutie sa le ambalezi. Verifica site-ul Alitalia sau suna-i si intreaba, in caz ca e un zbor "no frills" poate au alte conditii, dar de cele mai multe ori echipamentul de ski, bicicleta sau un instrument muzical portabil sunt transportate fara discutie.

Distractie placuta!

www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carol spune:

Schiurile intra la bagaj, aditional. Adica mi le-au luat si le-au etichetat si le-au dat drumul la bagaje de cala. Aveau husa. Claparii si betele erau atasate la schiuri. Am fost eu anul trecut, tot cu alitalia. Intreaba-i, dar nu cred sa se fi schimbat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Multumici pentru raspunsuri, avem o husa, dar nu stiu daca o sa ne ajunga!
Va pup,

Mergi la inceput