logoped in constanta?

logoped in constanta? | Autor: mihaela77O

Link direct la acest mesaj

un logoped in constanta?care sa lucreze cu un baietel de 3 ani si 3 luni,dignostic:tulburare pervaziva de dezv?doctora la care mergem,neuropsihiatra,imi tot recomanda pe cineva care aplica terapia aba,dar mie mi se pare efectiv o forma de maltratare a copilului,mai ales ca am citit ca practic se aplica doar copiilor autisti si dupa varsta de 5 ani...nu stiu ce sa zic,daca ati trecut prin asa ceva.poate imi impartasiti din experienta voastra!va multumesc!anticipat!

mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamymamy spune:

EU merg la un logoped si sunt multumita noi avem 2.6 ani,
se numeste Fulea Elena langa institutul de marina daca te intereseaza iti dau nr de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evitan spune:

baietelul meu merge la o doamna logoped in Constanta, si sunt multumita, si stiu ca are rezultate bune si cu alti copii.daca vrei, vorbim si iti dau nr. ei de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele va multumesc pt raspuns,si astept si numere de tel,acum sper sa si lucreze cu copii gen baietelul meu,ideea este ca pana acum am mai incercat,dar efectiv refuza sa colaboreze,poate de data asta vom avea mai mult succes....daca nu cer prea mult imi puteti spune si cam ce preturi practica?inca o data multumesc si astept,sanatate si pupici!

mihaela

Mergi la inceput

kamymamy,imi cer scuze,acum mi-am adus aminte ca mi-ai trimis un mesaj,in care ma intrebai la ce doctor mergem...scuze din nou de intarziere,mergem la mataranga mihaela...daca te mai intereseaza ceva si te pot ajuta trimite-mi un mesaj pe adresa mea de mail:mihaela77oprea@yahoo.com.pupici tie si la prichindel,si mai ales sanatate!

mihaela

Mergi la inceput

pt kamymamy,revin:mihaela77oprea@yahoo.com......scuze de greseala

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

doamana dr mataranga.. mi se pare ca nu se poarta tocmai profesional.. cand intreaba care -ti este starea financiara si ce profesie si unde lucrezi!!! si asatea in timpul unei consultatii! comanda medicamnete in germania .. din pacate vin.. cica numai pe adresa ei.. si mai pot continua..

d-na elena fulea este o logopeda.. si pshilolog pe deasupra, extraordinar de buna. copilul meu a avut reale progrese cand a facut logopedie cu ea... pacat ca nu am mai putut continua!! mi -s-au parut lectiile un pic cam scumpe.. insa meritau !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evitan spune:

despre doamna dr.mataringa am si eu multe de spus....si nu numai de bine.Am senzatia ca singurul ei scop este sa aiba cit mai multi pacienti ca sa aiba cit mai multi bani...asa pe romaneste...si ce e mai rau, profitind de disperarea parintilor..Eu am fost , si nu mi-a placut nici ce sfaturi imi dadea(adica deloc) si nu mi-au mai placut multe.de fapt nu-mi place nici un medic neuropsihiatru (pediatrie) Constanta.Si totusi, nu vreu sa intru in polemica cu mamicile ai caror copii s-au simtit mult mai bine dupa tratamentul prescris de aceste doamne doctor.Sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amatabi spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

doamana dr mataranga.. mi se pare ca nu se poarta tocmai profesional.. cand intreaba care -ti este starea financiara si ce profesie si unde lucrezi!!! si asatea in timpul unei consultatii! comanda medicamnete in germania .. din pacate vin.. cica numai pe adresa ei.. si mai pot continua..

d-na elena fulea este o logopeda.. si pshilolog pe deasupra, extraordinar de buna. copilul meu a avut reale progrese cand a facut logopedie cu ea... pacat ca nu am mai putut continua!! mi -s-au parut lectiile un pic cam scumpe.. insa meritau !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lally spune:

salutare.
Alexa mea are 3 ani si 5 luni si nu vorbeste mai deloc. Care e logopedul ala stralucit in constanta?
Am fost la toate cele 3 neuro-psihiatre infantile, sa zic asa, din c-ta si fiecare are varianta ei. Cat despre Mataranga... lasati sa treaca pe langa voi. Doar diplomele sunt baza, nu?
Vreau si eu un nr. tel la logoped langa institutul de marina. Noi locuim chiar la institut. Merci. Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionutzel spune:

as vrea si eu nr de tel al doamnei psiholog elena fulea. multumesc anticipat.

Mergi la inceput