Cu laptop-ul pe burtica

Cu laptop-ul pe burtica | Autor: carmençita

Link direct la acest mesaj

Voi ce credeti, poate afecta cumva bebele daca tin laptop-ul pe butica? Inainte asa il tineam si stateam pe pat, tare comod mai era! Dar de cand sunt graviduta, mi-e teama sa nu fie ceva radiatii, si oricat de mici sa fie, ma gandesc ca ar putea avea un efect nevarorabil asupra celui mititel.
Nu m-am gandit sa-l intreb pe medic ma gandesc ca poate nici nu stie. Voi ce ziceti, ati auzit de ceva de genul asata?
Carmençita, 21 + Alex, 10 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am inteles ca laptopul radiaza mai putin decit televizorul clasic sau monitorul obisnuit (care nu e LCD).

Mariana 28+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Nu se intampla nimic de la laptop. Foloseste-l linistita, plus ca e asa comod sa stai in pat cu laptopul in brate! Daca vrei sa fii si mai linistita, pune intre burtica si laptop un prosop impaturit sau plapuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Si eu am laptop. Sper sa nu fie vreo problema ca toata ziua stau numai cu el in brate. Daca stie cineva mai multe despre asta, sunt si eu curioasa sa aflu.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu sunt la a doua sarcina cu laptopul pe burta... cred ca copii sunt mai invatati cu sunetul tastaturii . Ca in rest nu vad sa ii fi daunat lui Vlad. In rest eu nu prea m-am ferit de nimic, cumnata mea se ascundea dupa ziduri daca auzea vreo microunda in functiune, eu nu m-am ascuns si sincer iar nu vad diferenta, doar ca ea fiind mai panicata cu orice in sarcina are un copil mai agitat, eu am un copil cumintel, in limitele copilariei .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

si eu stateam cu el pe burtica dar ma cam durea ca apasa.am gasit o solutie: o masuta mica de servit cafea(parca e speciala pt laptop) si e excelenta.o poti asa in pat si tu iti poti schimba pozitia cum vrei.

Mergi la inceput