Facilitati

Facilitati | Autor: Cheburashka

Link direct la acest mesaj

Si inca ceva as adauga la acest subiect... daca aduci dovada de la medicul de familie ca esti insarcinata la servici, ai dreptul la 2 zile de concediu in plus pe luna, care nu se reporteaza. Cel putin la mine asa a fost, dar trebuie sa mai verific in legislatie. Si mi-au prins foarte bine: am putut sa stau si eu acasa sa ma odihnesc, sa ma duc la analize, la doctor in liniste. Chiar mi-a parut rau ca nu am anuntat mai inainte.

Va pup,
Cebu 20+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Nu am auzit de asa ceva. Oare sa fie vorba de cele maxim 16 ore dispensa pe luna pt consultatii in timpul sarcinii si care se platesc 100%?

Mihaela (31+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Roandre eu cred ca despre cele 16 ore pe luna ptr consultatii e vorba. Ptr ca alte ore nu mai sunt prevazute in lege.

33+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am beneficiat in ultimele 2 luni de program de lucru de 6 ore pe zi, pentru ca doar atunci am aflat ca exista aceasta posibilitate.
pentru cele interesate, reducerea de program este reglememtata de OUG 96/2003, art 13.

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

da, e vb de cele 16 ore pt consultatii. dupa nastere vor fi ore pt alaptat, pot fi chiar 2 pe zi.
E foarte bine sa anuntati angajatorul, beneficiati si de alte facilitati, dar faceti-o in scris si luati numar de inregistrare.
Monique nastere usoara!!!

cde

Mergi la inceput