vreau placa de par......de care???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by lavinai

mie mi se pare ok sa fie cat mai lata.....poti sa "faci" mai mult par odata!! eu nu prea sunt cu rabdare asa ca nu stiu cum oi rezista sa il fac pe tot......asa am ajuns la concluzia : CU CAT MAI LATA CU ATAT MAI BINE

Hihihhi, asa am facut si eu la inceput, am un Remington care putrezeste in sertar..........
Nu e chestie de rabdare cred, placa intinde la fel de bine si daca e lata si daca e subtire, numai ca aia mai subtirica iti ofera mai multe posibilitati de aranjare a parului.
Alegerea e a ta.

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si eu am inceput cu una lata, mi-am blestemat zilele
cea mai ingusta e mai usor de manevrat, e adevarat ca ai nevoie de un pic de rabdare, pt ca trebuie s-o folosesti pe suvite subtiri de par; in timp te obisnuiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

va multumesc pt parei!! saptamana viitoare imi cumpar!! pana atunci mai strang info. ce este sigur e ca va fi de la remington!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu am Baby Liss,e foarte buna,se poate folosi atit pe par uscat cit si pe par umed.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu o am pe asta http://www.remington-products.com/haircare/si_s-1003.htm de la Remington de o jumatate de an si pot sa spun ca sunt foarte multumita!O recomand cu incredere!
Inainte am avut una mai lata si nu mi-a placut, desi cand am ales-o am zis ca o sa mearga mai repede si ma voi descurca mai bine, dar tot asta subtire e cu adevarat mai comoda si mai usor de manuit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput