vreau placa de par......de care???
Raspunsuri - Pagina 2
flori76 spune:
Si eu am Remington si ma declar suuuper multumita.Mi-l aranjez foarte usor,cam in 10-15 min.Nu e cu dinti,insa nu mi s-a intamplat sa mi se incalceasca parul si asta pentru ca mereu incerc sa aleg suvitele cat mai subtiri.
Flori
Noi
anky spune:
Fetelor,inainte de a va intinde parul cu placa folositi o crema termo protectoare,altfel riscati sa va stricati parul.Eu folosesc Studio Hot Straight de la L'oreal.
Parul se spala,se sterge cu prosopul pe urma va ungeti cu crema termo protectoare,va uscati cu fohnul dupa care intindeti cu placa.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
lavinai spune:
quote:
Originally posted by anelize
Remington!!!!
am vazut o varianta cu placa din ceramica+teflon si timp de incalzire 60 secunde! o fi ami buna??
lavinai spune:
m-am hotarat pe : Remington!!
fetele care folositi Remington spuneti-mi si mie numarul modelului ca sunt o gramada de modele!!
lavinai spune:
iarasi eu
. am gasit modelul care mi se pare cel mai ok!! http://www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=4556. il aveti careva???
Artemis1578 spune:
Eu as merge pe alegerea unei placi de par cu ceramica.
Placa din link-ul pus de tine e cam lata. Daca vrei sa-ti intorci si varfurile cred ca va fi un pic mai dificil.
Parerea mea: cu cat mai subtire cu atat mai bine!
ps: elimina punctul de dupa 4556 din postul cu linkul, altfel se va deschide ca si mie, afisand "id eronat".
Anka
si Ubitu
Athina
clyo spune:
si io zic ca e prea lata; plus ca si pretul mi se pare cam mare.
incearca si la Carrefour, au mai multe modele si preturile sunt mai mici (cel putin la Remington).
Artemis1578 spune:
Are dreptate Clyo, plus ca poate ai norocul sa dai peste vreo promoteritza la standul Remington, pe care s-o asasinezi cu intrebarile pana cand vei putea sa te decizi! 
Anka
si Ubitu
Athina
lavinai spune:
mie mi se pare ok sa fie cat mai lata.....poti sa "faci" mai mult par odata!! eu nu prea sunt cu rabdare asa ca nu stiu cum oi rezista sa il fac pe tot......asa am ajuns la concluzia : CU CAT MAI LATA CU ATAT MAI BINE!!
PatriciaArdeleanu spune:
a mea e din aia lata cu tripla protectie si sint ff multumita. Inainte aveam una mai ingusta si nu era la fel. Nu mi-am ars niciodata parul dar imi tund virfurile regulat si folosesc balsamuri si creme de par bune si din cind in cind masti facute in casa pe baza de ulei masline,miere, etc.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)