am pierdut sarcina la 17 saptamani
am pierdut sarcina la 17 saptamani. am uter pseudodidelf. urmam tratament cu utrogestan si ma simteam excelent. la 16 saptamani am facut eco si totul era ok. mi-am vazut bebelusul miscand. medicul meu mi-a spus ca totul merge foarte bine. la trei zile dupa consult am pierdut sarcina. am avut dureri abdominale si am chemat ambulanta. cand a venit asistentul de la salvare mi s-a rupt apa. ajunsa la spital am pierdut bebelusul (a fost ca o nastere). m-am ingrijit ca la carte si totul era ok!!! cine este vinovat? putea medicul sa-mi faca cerclaj cand au inceput durerile? va rog sa ma ajutati? de ce s-a intamplat tragedia daca totul era perfect (cum mi-a spus medicul care ma asista). nu trebuia sa-si dea seama ca trebuie cerclaj, ca bebelusul nu va avea loc in hemiuter? Este nevoie de operatie pentru a scapa de peretele despartitor?
Raspunsuri
Flaflo spune:
Mie mi s-a indepartat peretele despartitor (septul) laparoscopic, plus cerclaj in saptamina a 12-a de sarcina, plus mai mult stat la pat pina in luna a 8-a. Si a functionat!
Comoara mea!
Flavia si Bianca
Flaflo spune:
Daca erai cu apa rupta cind ai ajuns la spital nu se mai putea face cerclaj.
Comoara mea!
Flavia si Bianca
gabitoni spune:
buna!
imi pare rau pentru pierderea ta. Sfatul meu este sa nu iti consumi energia cautand un "vinovat",ci sa o folosesti ca sa poti sa treci acest obstacol.
Dumnezeu sa iti dea putere !
te pup
Pepsi spune:
imi pare tare rau ptr ce ti s-a intimplat, si eu am pierdut o sarcina la 12 saptamini in iulie anul asta. intra la subiectul durerea unei pierderi de sarcina, si poate fetele pot sa-ti raspunda la intrebari, poate cineva a fost in situatia ta. la mine bebe era tare bine prins, era mort de 2 saptamini si eu nu singeram deloc, a trebuit chiuretaj. curaj mult, s-ar putea sa nu gasesti raspuns la de ce, eu inca nu l-am gasit si sincera sa fiu de cind nu-l mai caut imi e mai bine.sanatate multa
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
andruscka spune:
Am o fetita Andra nascuta la 26 saptamani care acum are patru ani si 6 luni.
Cu Andra am avut probleme la 12 saptamani am avut amenintare de avort, am fost internata in spital, apoi totul a mers bine pana la 25 saptamani cand mi s-au rupt membranele, m-au internat in spital, am stat o saptamana cu membranele rupte dupa care am nascut-o pe Andra. Nimeni nu i-a dat nici o sansa sa traiasca, mai ales ca din cauza faptului ca m-au tinut cu membranele rupte ea s-a nascut cu septicemie.Timp de 3 saptamani a stat pe antibiotice, iar doctorul imi spunea sa ma rog la Dumnezeu ca el face tot ce poate. Nu depinde numai de el, si uite ca Andra traieste dar sunt probleme grave. Fetita mea nu vede din cauza ca a stat doua luni si jumatate la incubator.
Dupa aceasta sarcina am pierdut doua sarcini
Una acum doi ani la 19 saptamani si una acum pe 29 octombrie la 25 saptamani.
Nimeni nu-mi explica de ce.
La ultima sarcina la fel ca si tine Ali era totul ok, imi facusem toate analizele, insa in duminica aceea fatidica mi s-a rupt apa pur si simplu.Ma uitam la televizor si nimic nu prevestea ce o sa se intample. Dar asta este.
Multa putere sa mergi mai departe.
Eu nu mai am putere sa mai incerc inca o data.
roxanaz spune:
Fetelor am sa va rog sa continuati aici: Durerea unei pierderi de sarcina, poate va va ajuta sa treceti mai repede peste aceasta durere imensa. mult curaj!
Roxana