Preschimbare permis auto, in Bucuresti

Preschimbare permis auto, in Bucuresti | Autor: caterina71

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata

Trebuie sa-mi schimb permisul deoarece de Craciun expira. Mi-am facut fisa medicala la o clinica privata din sectorul unde stau, adica 4, dar nu stiu ce alte acte imi mai trebuie ca sa depun dosarul. A mai preschimbat cineva permisul relativ recent, adica in ultimele 3-4 luni, ca sa-mi dati si mie aceste informatii? N-as vrea sa mai pierd o zi mergand pana la Udriste si acolo sa vad ca-mi lipseste ceva...

Multumesc frumos,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina30tg spune:

Si eu l-am schimbat de curand, chiar daca nu in Buc, si actele necesare au fost: fisa medicala, chitanta CEC sau BCR de 45 RON, permisul vechi, BI\CI copie si original, acte schimbare nume sau adresa (depinde pt ce il preschimbi) copie si original, fisa detinatorului care la noi se face la un centru de copiat acte din curtea politiei, un dosar. Ai insa grija ca s-a schimbat legea de la 1 Decembrie si s-ar mai putea sa se modificat ceva!
Bafta!
PS Trebuie sa iti faci iar poza, asa ca trebuie sa fi aranjata si sa ai haine de culoare inchisa

Corina, mama lui Mihai-Alexandru
http://new.photos.yahoo.com/corina30tg/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu stiu ca cine isi skimba permisul din decembrie nu mai are nevoie de fisa medicala, cel putin asa mi s-a spus la politie :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

- copii dupa certificatul de nastere si C.I.
- taxa platita la CEC
- o fisa dactilografiata, pe langa politie exista numeroase cabinete de dactilografiat
- timbru fiscalde 1 leu parca
- fisa medicala
- copii xerox si dupa permisul actual si permisul in original

Parca doar atat am dus.Sper sa nu fi omis ceva. EU am fost pentru ca imi schimbasem numele acum 3 luni.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Sunteti tare dragutze... mi-ati raspunsa asa repede... tre sa-l schimb pentru ca expira. O sa trec pe la CEC sa platesc taxa si maine ma infiintez la politie ca sa rezolv problema.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multa bafta si, sper ca nu am omis nimic.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu-ti trebuie copie dupa certificatul de nastere si nici timbru fiscal.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput