Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

somleac bine ai venit printre noi!!
Carla daca bebeul meu ar face kk cu ceai i-as da kg intregi. ei bine, nici chiar kg, dar nu mi se pare exagerat 100 ml, pt a avea scaun. noi ne chinuim cu supozitor la 4 zile si nici atunci nu reusim de fiecare data. despre vigantol habar nu aveam... ma interesez si eu
chris iti spun si tie acelasi lucru... lasa ca e bine ca face kk. e drept ca n-am mai auzit in cadita, dar de' cineva trebuia sa o pateasca. sunteti tare scumpele voi doua cu povestile voastre!
noi azi noapte nu am dormit stralucit, de fapt bebe nu a plans dar s-a frasuit toata noaptea, l-a mai durut burtica. bineinteles tati a dormit lemn si mami a stat de sase... nu cumva sa planga puiul si eu sa nu aud. de... mama nebuna!
totusi azi e mai bine, deocamdata sta singurel in patut, m-a lasat sa mananc, sa va citesc si sa va raspund. ce sa mai vrea o mama de la puiul ei?!
pupici!

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fetelor!
Asiza, a venit si momentul tau, in 16 zici.. Doamne ajuta! Sa nu-ti fie teama deloc, ti-am scris cum e cu cezariana, nu simti absolut nimic, si in cateva secunde iti aduce minunea s-o vezi, ti-l arata asa la cap si te napadeste plansul... din acel moment totul e un vis frumos, ei, pana la alaptat, trezit nopatea, dar si asta e frumos, daca ai lapte (eu tot cu ale mele). Cat timp am stat acolo pe targa sa treaca efectul anesteziei am vorbit tot timpul cu tati la mobil si am plans de fericire de nu mai stia dr. ce sa faca cu mine. Am mai trimis si mesaje la toata lumea din agenda.O, Doamne, ca si acum plang cand ma gandesc cata fericire a putut fi in sufletul meu!! Dar nu te lua dupa mine, acum sunt tare sensibilaaaa.....
Roxanac, am vazut doua fete frumoase, destepte si sanatoase crescute cu lapte praf! sa-ti traiasca! Si Calinut la fel!
Mirona, o sa incerc si eu chestia aia pentru lapte, dar mai am o intrebare egoista: daca eu voi avea lapte din belsug, dar David tot nu suge, mulsul asta interminabil nu poate sa-mi faca ceva probleme la sani? Ma intrebam...
Alexandra, si eu stiam ceva babisme de genu' ca nu ai voie sa scoti copilul din casa pana dupa botez, dar eu nu cred. Oricum tu stai la casa, asa ca in curte poti linistita sa-l scoti.
Kokorina!!! Totul e ok?Te tin harbujeii ocupata, draga mamica!

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by atudor

Chris, e jale cu tine... Si eu care ma plangeam ca da pipi pe afara...
Actele se depun la o "circumscriptie" de sector, habar n-am cum se numeste. Am noroc cu o amica de-a mea care mi-a aratat unde e pentru sectorul 4. Suna la primaria desector. Sigur te vor indruma

Ana lui Tiberiu Mihai

poze Tibi

eu ma distrez mai mult, ca ajunge caca si pe piciorut, si se intinde, si e cah, si lui mami nu ii place in mod deosebit, plus ca avem si pe hainute, asa, de amintire.
o sa intreb sa vad pe unde tre sa ajungem cu actele. impropriu spus ajungem, ca de ajuns ajunge alex. noi luam certificatul de nastere de abia joi.
ai idee, actele astea sunt si pt alocatie?
alocatia se da din prima luna, sau trebuie sa intri in CIC ?

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Sa stiti fetelor ca si David al meu se uda pe hainite de la pisulica. Am plans si pentru asta o repriza buna, ca nu sunt in stare nici sa pun un Pamers ca lumea. Voi ziceti ca trebuie schimbat Pampersul cu un nr. mai mare sau am retinut eu gresit?
David face kk 0 data sau de doua ori pe zi, dar in cantitati industriale, ca folosesc un pachet de servetele sa-l curat bine de tot. Tare nepriceputa sunt! Si mi-e asa drag cand face kaki, se tine asa cu manutele de degetele mele si impinge ca un om mare, pana se roseste ca racu', iubitu' meu...
Si David a facut o iritatie la pliul piciorusului, dar nu pot intelege de ce? Il schimb inainte de fiecare masa si dupa daca face kaki si il dau cu Bepanten.

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Alexandra mea face kk o data pe zi in cantitati industriale...dar face caca dupa ce facem sport ...adica cu piciorusele impingem peste burtica...eee si distractia mare e cand iese prima data ca iese cu o presiune de ma umple toata ...trebuie sa ma schimb apoi....si ea face niste okisori mirata si apoi umple tot...vreo 2 scutece, cand cred ca a terminat si o sterg si i-am pus pampersul poc mai scoate unul si tot asa! Dar aca vedeti ce mutrita face ma sparg de ras...tot asa se skreme...impinge se inroseste ca racu, se trage cu manutele de falci mai scoate limba trage de ce apuca poate poate...e delir cu ea!
Fetelor copila mea doarme noaptea cate 7 ore adica de la 10 la 5 si asta ca la 5 o trezesc eu sa o schimb si sa-i dau sa manance fiindca ma apuca grija sa nu moara copilu de foame! O fi bine ca sta 7 ore nemancata? Sa o mai trezesc sau sa o las pana se trezeste ea?

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALEXANDRA,
eu la 10 zile de la nastere am trimis-o pe mama sa mearga la biserica si sa-mi citesca jumatate de molifta.Am stiut ca voi iesi afara si mai bine sa-mi citeasca decit sa am ceva probleme dupa...si sa ma gindesc ca de la asta este....Apoi la 40 zile ,trebuia sa merg eu sa-mi citeasca si lui bb,dar mi-a venit ciclul intre timp si astept sa termin,apoi voi merge.
ATUDOR,
nici noi nu am facut nici o bubita de la vaccin.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Chris, pt alocatie trebuie doar copii CI mama, cert nastere bb, livret de familie + de completat niste formulare de la ei de acolo.

Ana lui Tiberiu Mihai

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Tocmai ne-am intors de la doc. Cica e pe vine..nu stie cand si cum, a spus ca poate sa dureze sau zile sau saptamani..brava. Asta stiam si eu.
Colul e moale, dar inchis sanatos...om vedea. Intre timp ma mai inteapa o burta, ma mai doare un spate..
Si eu nu am terminat nici de facut bagajul de spital, nici de curatat casa, nici de calcat toate hainele bebelesti..si nici de cumparat cadourile de craciun. Imi e urat tare dar azi de voie de nevoie tre sa ma urc in masina si sa plec la colindat.Pfui.

Panaa asa o sa fac si eu precis ..o sa aduc copchila acasa, si inainte sa ii fac prima baie o sa deschid repede pozele Dandusei sa vad ce si cum..o sa mai citesc inca o data povestea baii lui Chris sa stiu cum sa NU fac..

Ruxmax sa iti traiasca baietelul!

Aka lasa ca nu ramai tu ultima, ne luam de mana, noi doua si Aelita, ca vad ca noi suntem coada... Nu ne lasa fetele pe noi singure pe aici!Sper..

Chris bine ai venit acasa! Chestia cu kk ma pune si pe mine pe ganduri..chiar asa pfui e? Poate pana ne obisnuim..zic si io..

Somleac bine ai venit! Sa-ti traiasca bebe!

Cristina esti super cu fugaritul tau...Mie nu-mi trebuie nici de leac..ca sa nu mai spun de intors la munca. De abea de ieri pot sa spun ca nu ma mai duc la birou, asa ca nu o sa mi se faca dor prea repede.

Asizule sambata zici. O sa am eu emotii pentru tine
Si Ingerasa si ea tot in 16...mai fetelor cine stie....poate si eu..ca zau nu mi-ar parea rau!!
Yagmur in 19..mama, mama ce va invidiez!! As vrea si eu sa stiu ca in data x vine copchila..asa..
Si eu am calcat ieri parca o tona de haine bebelesti, desi zau ca nu au fost multe. Mai am o tura azi, dar intai trebuie sa rezolv problema cadourilor de craciun,sa vad daca mai am putere mai tarziu.

Raluca u da' activa tare mai e Adinutza! Incearca si tu...feonul, frigiderul...poate iti mai spun fetele si alte tricuri de adormit bebeii..

Alexandra are patutul spini? Deja? Mark al tau e istet nevoie mare!!

Gata fetele cucuietele ca am scris un cearceaf. Ma urc acu in masina si plec. Of.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANICA,
hai sa-ti spun ce ii fac eu lui Crinuta si poate te ajuta .Ea nu s-a iritat deloc pina acum la fundulet.Eu ziua nu o sterg cu servetele ,ci pun apa in lighean si o spal cu apa simpla fara sapun,dupa care o sterg foarte bine printre toate pliurile de la pasa,sau de pe picioruse si mai apoi o dau cu crema de galbenele.Sa ai grija si la genunchi ,pe interior ...eu si acolo am descoperit ca avea cuta plina de scamute.Cind o schimbam ,ma concentram numai pe fundulet si pasa,dar acum ii dau si pe interiorul genunchiului,ca se poate irita la fel de usor ,daca nu o usuc bine cu prosopul.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Dandusa, ce facem cu BCG-ul? Am inteles ca daca nu fac zgaiba, nu reactioneaza, va trebui repetat la 9 luni … Si eu trebuie sa merg la biserica.
Chinico, tinem pumnii, bafta

Ana lui Tiberiu Mihai

poze Tibi

Mergi la inceput