Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
mamaana spune:
buna fetele !!
am reusit sa pun ceva poze - din spital mai mult decat de acasa; azi am fost iar la pediatru cu fetele - fusesem si vineri - si au luat peste 150 de grame fiecare zilele astea; tre sa ma fortez sa ma scol noaptea tot la 3 ore ca le las pe ele sa ma scoale si o fac cam la 3.5 - 4 ore si atunci o sa creasca mai repede;
acum ma mulg si le dau completare, cand vor, tot de la mine; sper sa ma tina laptele ca e tare bine; in rest ce sa va zic, sunt fete cuminti - mananca si dorm mai tot timpul - au avut cateva reprize de nesomn de la 3 la 7 dimineata, dar au trecut
stiu ca am ramas datoare cu povestea nasterii - sper ca maine sa am ceva timp
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze
mayaione spune:
A mea bebelina refuza laptele praf, nu stiu de ce. Am incercat cu Nan, m-am gandit ca e mai bun, acum mi-e teama sa il schimb cu altceva sa nu o stric la burtica. Deocamdata ii dau de la san, dar sunt momente cand nu am timp sa ma mulg si ne trebuie praf. Voi ati patit asa ceva, sa refuze un tip de lapte praf. Pana acu cateva zile il papa fara probleme, de vreo 4 zile il scuipa, il vomita etc.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
aelita spune:
Somleac,bine ai venit! Felicitari pt Matia !
cristina,scuze pt Georgiana,asa am nimerit...
37+
asiza spune:
'neatza gravidutze, mamici si bebici!!! ![]()
Ruxmax, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si voios!
pentru Melinda25!!!! Sa ai parte numai de bucurii in viata si sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi! Cum te descurci cu bb? Sunteti ok? 
si pentru Tudor de Mamaana!!! Cum reactioneaza Tudor la minunatele lui surioare??? 
Aka, stai linistita ca nu esti ultima deloc...mai ales daca ai acele scurgeri!
Deea, cumpara-ti linistita Elevitul, deoarece e recomandat si pe perioada alaptarii, asa ca nu dai banii degeaba...si cat alaptam avem nevoie de muuuulteeee vitamine...o sa vezi! 
Lory, ti-am admirat si eu bb-lina in poze...
...si bradutzul e tare frumos!!! Hai mai des pe forum...
Somleac, sa-ti traiasca Matia Stefan!!! Si bine ai venit in
...sper sa te simti bine alaturi de noi si sa vii la tacale cat de des poti! 
Dandusa, esti mortala cu povestile cu feonul...deja l-ai personalizat...sper sa functioneze si la noi tot asa de bine ca la voi
...
Va pup....
Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
asiza spune:
Roxanac, sunt programata la cezariana sambata, pe 16...adica merg s ma controleze, sa-mi faca inregistrarea (adica sa masoare BCF-urile lui bb)...si eu cred ca raman...daca nu, cel tarziu luni...oricum va tzin la curent...Cu treaba: "deschidem colul pe sus", crede-ma ca n-am insistat sa-mi dea detalii tehnice ca si asa stiu deja prea multe si de aici nelinistile mele...stiu medicii ce au de facut; mergem pe mana lor! 

Danita, Yagmur...

Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Yagmur spune:
Hopa si eu pe forum..... pe fuga ca ma apuc de treaba iarasi... m-am hotarat sa incerc sa-i calc cateva hainutze lui bebe Luca; desi urasc sa calc.. sa vad cat ma tine....
Somleac, bine ai venit printre noi!
Asiza, tinem pumnii... o sa fie bine, stiu deja asta
Aelita, Chris, Dolores, Monique, 
si restul mamicilor si gravidutzelor...
A.. era sa uit.. si eu sint programata de azi intr-o saptamana, deci pe 19......
Inca o data va pupicesc si fug la treaba...
P.S. O sa pun poze de la cheful de sambata... sa va distrati si voi
Yagmur 38 + bebe Luca 
bulisor spune:
Mamaana felicitari pt cele doua printese, sa creasca mari si frumoase.Asiza sa inteleg ca la sfarsitul saptamanii o sa-ti tii bebele in brate, cum stai cu moralul, ai emotii sau le pastrezi pt vineri si duminica?Bafta multaBulisor
36+
Mara
ingeras26a spune:
Asiza si eu tot pe 16 sunt programata!!! 
Fetelor, Galactogil si ceai pt lactatie sa incep sa beau deja? Eu nasc sambata... Voi ce ziceti?
Pupici.
Pupicei, Ingeras
38+
Maya Maria
carla2005 spune:
Fetelor voi cat ceai baby drink dati la copii, fiindca printesa mea nu face KK decat dupa ce bea baby drink si am observat ca ii si calmeaza burtica asa ca ii dau cam 100ml pe zi...sper sa nu fie mult!
Vigantol oil voi stiati ca nu mai este valabil la doua saptamani dupa ce l-ai desfacut? Cica isi pierde proprietatile si i-l dai copilului degeaba...noua asa ne-a spus pediatra asa ca il schimbam din doua in doua saptamani! Am zis sa va spun cu titlu informativ si totodata sa vad daca a mai auzit cineva de kestia asta!
Va pup si sa fiti cuminti ( asta e pentru bebei)
Somleacbine ai venit!
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Laura13 spune:
lavinia daca ar eriterm nu ai voie sa ii faci baita. se extinde pe tot corpul. mi-am adus aminte azi noapte. pupici!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel