Sunteti aici? (sentimental)
Raspunsuri - Pagina 5
alexa si mami spune:
si mie imi e dor de chat
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">
Androix spune:
quote:
Originally posted by Tamara
Si io, si io
si ma voi relipi cu mai mult spor pen'ca le voi fcae gemenilor un fratior
pupi
http://community.webshots.com/user/tamarutza
http://community.webshots.com/user/tamarutza2
Ia uite ce vesteeeeeee!!! Felicitari Tamara!
Evident si eu ca miezul... Ma vedeti? Sunt fix in mijloc
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
pufymic spune:
Si eu sunt aici....si nu cred ca voi pleca curand...!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Anina_n spune:
sunt aici si raman, aici !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Si eu sunt aici cu voi!
Si eu sunt veterana de cand eram insarcinata si am fost membra si pe forumul vechi! Stiu ca am asteptat cu nerabdare sa apara noul format al forumului (lungi mi s-au parut acele luni fara DC).
Si eu am fost la prima intalnire de la WTC (dec. 2002) cu puiul meu in brate (avea doar 5 luni si acum e ditamai baiatul de 4 ani si 5 luni)...
Ehehe, ce amintiri frumoase!!
Nici eu nu voi pleca de aici prea curand... poate cand oi fi la pensie!!! Chiar, va imaginati pensionari scotocind/chatuind/tastand pe DC???
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
ina C spune:
Nu scriu foarte des, nu reusesc ca ajut cu bani cit as vrea, dar spun cu mina pe inima " mi-am pus internet doar pentru voi"!
ina C
Andries spune:
Da, suntem aici, nici pomeneala sa scapati de noi! Imi place DC, aici am gasit oportunitatea de a schimba in bine vietile a cel putin 2 copii ..plus o gramada de informatii utile, plus suport, plus amuzament distractie... cred ca si la pensie o sa umblu pe aici si o sa avem "clubul bunicilor", "clubul soacrelor mari", "clubul soacrelor mici" ... atunci sa vezi stele si numar de mesaje, iti dai seama cat timp vom avea??
Andries