Sunteti aici? (sentimental)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Prezenta si dependenta!
Am descoperit forumul cand Dragos avea peste 1 an jumate si mi-a parut tare rau ca nu l-am descoperit mai repede, inca de cand eram insarcinata, dar recuperez acum la "capitolul bebelasi" de cand o am pe Adelina.


Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sunt dependenta de DC. Alaturi de el am trait momente speciale ori banale, dar...am trait; si am invatat sa fiu parinte! Iar acesta e un lucru foarte important in viata unui om!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

si eu ,si eu sunt....dependenta este ffffffffffff mare, desi cand m-am inscris(in curand 1an) si am citit despre ce dependenta da acest forum am zis ca nu se poate....nu cred, pe mine nu ma va prinde asa.....si uite ca abia astept sa intru sa mai zic ce a facut praslea, sau sa ma consult cu mamicile despre scutece, diversificare, mucisori, etc, sa aflu una alta.....
traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


prezenta la strigarea catalogului.Sunt aici,chiar mai mult decat ar fi cazul.Multumesc pentru existenta - o raza de soare pentru foarte multi membri

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

stiti cum e la mine?taman cand imi spun ca gata,ma las,n-am timp de pierdut si blablabla,ei,tocma' atunci parca ma leg si mai tare de DC si-s si mai activa.
cand am intrat eu prima oara pe DC?heheeheh,apai is mandra tare ca eu sunt una dintre cele care a deschis usa DCului.Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

Si io, si io

si ma voi relipi cu mai mult spor pen'ca le voi fcae gemenilor un fratior

pupi

http://community.webshots.com/user/tamarutza

http://community.webshots.com/user/tamarutza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Nu pot sa ma abtin sa nu scriu aici...
Am descoperit DC-ul cand eram insarcinata si nu stiam ce nume sa-i pun fetitei mele... I-am pus Daria, asemanator cu nick-ul meu de-aici, dupa ce deschisesem un subiect si cineva imi scrisese acolo "De ce nu-i pui Dara?...". Pe forumul acela vechi... Imediat s-a schimbat si "fata" formului... Sunt mandra ca apar ca membru atat de vechi si desi nu prea am activat ma simt foarte aproape de voi si membru al acestei comunitati, desi nu prea cunoaste lumea nick-ul meu!

Chiar ma gandeam ca eu de fapt am interentul acasa aproape in exclusivitate pentru DC...Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

si eu sunt aici

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Eu nu sunt prea veche pe DC, insa am rutina mea zilnica: primul site pe care intru dimineata este despre copii - sa mai citesc si eu una, alta... Apoi deschid alte ferestre, separate, in care mai vad ce e nou pe net, prin ziare etc. Inainte sa plec acasa, DC este ultima fereastra de net pe care o inchid... Inainte de a face cunostinta cu voi gandeam ca tot omul: daca vreau sa stiu ceva - caut pe google... Mi-am schimbat parerea: acum, daca virgula caut ceva, stiu ca voi gasi raspunsul - sau ajutorul - pe desprecopii.
Si eu va iubesc, Mirela, si sunt recunoacatoare ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Prezent si io

Aloooo, chatul ala va merge vreo data???Veterani stiu de ce
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput