URGENT!!!!!! iritatie accentuata fundulet

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Iritatiile de scutec sunt de mai multe tipuri, in functie de ceea ce le-a provocat. Eu am patit-o, de exemplu, cu crema cu oxid de zinc, care, de obicei, ii facea bine, dar la un moment dat l-a ARS! Nu stiam de ce tzipa ca din gura de sarpe si cand am vazut (dupa ce spalasem rapid)...sa mi se faca rau!

recomandarea dr. nostru - in cazuri grave de iritatie (!) - este ungerea cu Advantan Milk, NUMAI o data pe zi si 2, MAXIM 3 zile. Vindeca rapid, dar nu trebuie depasita doza! Trebuie, de asemenea, acordul medicului, pt ca contine cortizon.

Multa sanatate si calmare rapida a poponetzei!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

La fetita mea a functionat Reviken, dat in strat gros dupa fiecare spalat cu apa si sapun, iar in cazuri mai grave - tamponari cu violet de gentiana o data pe zi.
Iritatii grave a avut o data de la kk diareic si inca o data de la niste pampersi cand, surprinzator, nu s-a iritat la fundulet, ci pe solduri...
Multa sanatate!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llory spune:

LANOZINC CU SAU FARA BALSAM CEA CU BALSAM SE UNGE MAI USOR, E FOARTE BUNA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llory spune:

aualeuuu... dar tu nu esti in tara atunci nu stiu unde vei gasi LANOZINC incearca cu Bpantolosesc poate gasesti acoll, eu folosesc PENATEN tre sa gasesti acol sigur, dar si LANOZINC folosesc il dau fix la fudic pentru ca el sta in rotobil de fapt statea mai mult si se inrosea foarte rau linga crestaturile funduletului iar acol il dau cu LANOZINC. Cauta PENATEN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THORON spune:

Buna.Nu te alarma.Asta se intampla in mod frecvent.Cand puiutul meu era bebe am folosit cu mare succes Nidoflor.Nu uita toaleta la fiecare schimbare de scutec.
sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Ce-am constatat la noi: sapunul sporeste iritatia, asa ca o spal doar cu ceai de musetel,apa in care am fiert tarate de grau,sau apa cu Romazulan, in cazul cand se irita.O las pe Mariuta cat mai mult cu funduletul gol, si daca soarele bate prin geam cu atat mai bine!Ranile se vindeca mai repede.
Folosim crema de galbenele cu catina, ieftina si f. buna(incredibil, chiar se poate!). Iar daca iritatia a fost chiar rea, atunci am aplicat direct ulei de catina.Problemele s-au rezolvat repede.
Mult succes si sanatate.

mamica fericita!

Mergi la inceput