Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
jeni71 spune:
Salut gagici cu burtici !
Zic sa va linistiti toate, si sa incercam sa lasam gandurile negre de pierdut sarcina deoparte, sa gandim pozitiv si ca va fi bine. Si pe mine de vreo doua zile a inceput sa ma doarta burta ca si cum mi-ar veni ciclu de-s mereu la baie sa controlez. Sangerari nu am (desi la prima sarcina am avut de-am stat 2-3 saptamani in spital). Apropo de mame, la mine socara care e dna doctor mi-a zis ca poate nu e momentul, ca poate ne mai gandim si renuntam. Numai Dumnezeu de sus mi-e martor cat mi-am dorit acest copil si cat m-am rugat. Si vine ea si-mi spune ca poate renunt. Medical POATE are dreptate insa pana vad analizele sa astepte. Parintii mei au avut diabet amandoi, iar prima fetita am nascut-o f mare (4.650 si 61 cm) si exista riscul sa mi se declanseze mie si probabil la copil diabetul. Am vorbit asta cu doctorul si mi-a zis ca o sa-mi faca ceva test special pt asta (pe langa ala de sindrom dowm, toxoplasmoza, etc), si oricum saptamana viitoare ma duc sa-mi iau trimitere la analize si oi vedea. Oricum nu-s incapatanata daca doctorul spune ceva sa merg inainte. Asa m-a suparat socara-mea mi-am scos-o din inima la faza asta.
De cand am aflat ca sunt insarcinata n-am mai baut cafea si azi mi-am luat fara cofeina, uai ce buna e........
Nikole de asta suntem toate aici sa ne sprijinim una pe alta, nu? Ca altfel am fi pe site-uri de jocuri online.........
hai va pupici pe toate pe maine noapte buna fara probleme
oanabbb spune:
NIKOLE vb de funie in casa spanzuratului...
care 16 sapt...care sex...ca mie mi.a zis ca asa poate ca un caz exceptional si izolat ...la antecedentele mele...poate dupa 20..24...vedem vorbim...poate deloc...
asa ca singer iti zic ca nici nu i.am comunicat barbatului vestea...dar el deocamdata din proprie initiativa sta cuminte!
stie el ceva...am sa.i povestesc si restul dar joi dupa ce.i aud inimioara!
oana6+
nikole spune:
Jeni, sa stii ca si eu risc sa fac diabet in timpul sarcinii, l ultimile analize facute inainte de a ramane [gravid], glicemia mea era la limita inferiora si medicul(cel normal din Brasil)MI-A SPUS ca exista riscul de a face diabet dupa luna a 5-a.
Dar...nu stiu cum de nu mi-e frica, nu ma gandesc la asta, astept sa treaca petele astea si sa fac toate analizele necesare.
Unde m-ai pui ca soacra-mea,a nascut saraca la 45 de ani o fetita cu sindromul Down....eu cred ca toate vin de Sus, si cele bune,si incercarile si totul se intampla cu un scop.
Evident ma rog sa fie bine,si am incredere in D-zeu.
O sa vedem ce va urma...
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
X-ray spune:
cristina regula de aur la noi cu pete este defapt doua:in pat si FARA SEX.eu stiu ca te-am bombardat toate dar....
nikole mama mea are un mare defect: vorbeste fara sa gandeasca deloc inainte,macar 1 secunda!o ador(desi traieste tata e pt mine un strain aproape,nu vorbim de 5 ani)deci mama e sfanta....dar asa da cu bata in balta cateodata....
oana ,nikole si celelalte fete colege de suferinta,dar si mamicilor cu burtici fara probleme va urez somn usor si va trimit milioane
alina 7+
nikole spune:
Wow OANA....asta e subiect sensibil in discutiile dintre parteneri...chiar nu-s ce sa zic.In cazul meu, eu una nu am probleme caci oricum nu-mi arde deloc, ma apuca nervii numai cand ma gandesc,noua ne-a spus medicul la amandoi in fata, ca e f riscant, si absolut interzis de acum incolo, cel putin pana dispare orice urma de pata.
Si acu ca am stat si mi-am amintit, petele mele au inceput la cateva ore dupa ce am prestat, nu-s daca e o coincidenata, dar...mi-a dat de gandit.
Un dintre explicatii ar fi, ca in timpul actului sexual se intensifica circulatia in zona crepusculara, si m ai rau, orgasmul poate aduce contractii uterine, ceea ce e ultimul lucru de care avem nevoie.
Al meu, vad ca ma mai ia pe ocolite, mai in gluma mai in serios, ma cam atinge(ori sunt eu paranoica),hmmmmmmm....ii trece!
Sau s-o fi gandit el la alternative...offf ce vorbesc eu aici!
Nikole7+
jeni71 spune:
NIKOLE, dar de ce a zis medicul tau asa?
La mine exista predispozitie existand antecedente in familie, dar la tine? Apoi la mine e si varsta (fac 36 ani in ianuarie) + ca la prima nastere copilul a avut 4.650 (s-au speriat rau atunci doctorii mi-au facut glicemia imediat si mie si fetei). Si eu sunt increzatoare si gandesc ca va fi bine ... altfel daca de acuma imi fac probleme, o iau razna cu capul...
ma jeneaza burta care ma tot doare de vreo 2 zile ca si cum mi-ar veni...da stiu ca asa a fost si la prima sarcina...
Pupici la toate burticile
cristina_ana spune:
Oanabbb, am luat doua pastile de no-spa, dar vad ca inca ma mai doare burta. Deocamdata nu a mai curs, dar nici nu m-am miscat din pat (va scriu de pe laptop). Nu-mi vine sa cred, m-a apucat asa brusc, pana acum nu am avut nimic. Pe doctor inca nu l-am sunat, astept sa vedem ce se mai intimpla. Si oricum nu are ce sa imi faca, deja iau o gramada de medicamente.
Nikole, am inteles, fara sex de acum incolo. Asta e, macar de ar fi bine bebe. Of, e asa de greu, eu am pierdut o sarcina in saptamana 37 acum cinci luni. Nu vreau sa va sperii, dar simt si eu nevoia sa ma descarc. Bebele s-a oprit din evolutie, nici acum nu stiu de ce. Dar am trecut si peste asta, am zis ca trebuie sa incerc din nou, si uite ca acum am probleme. Daca se intimpla iar ceva rau nu cred ca imi mai revin mult timp de acum inainte.
Nu vreau sa va deprim si pe voi, trebuie sa fim optimiste si o sa se termine cu bine la toate. Va pup!
Cristina, 5+
POZE
cristina_ana spune:
Alina, n-am ce face, sunt si eu nevoita sa aplic regula voastra: repaus in pat si fara sex.
Nikole, eu la sarcina trecuta am avut contractii mari de tot incepind din saptamana 20. Iti dai seama ca sexul nici nu s-a mai pus in discutie. Dar am incercat tot timpul sa gasesc alternative (), ca nu am vrut sa ma indepartez de sotul meu. Si a mers si asa, ce sa facem.
Cristina, 5+
POZE
nikole spune:
CRISTINA, e adevarat trebuie sa ne pastram optimismul, dar nici nu putem trai intr-un glob de sticla, din pacate situatii tragice se pot intampla...
Fiecare trebuie sa avem speranta ca vom ajunge cu bine la sf. celor 40 sapt si vom naste copii sanatosi, mai ales ca sunt atat de doriti!
De data asta va fi bine, de obicei acelasi necaz nu se intampla de doua ori!
Bunicii mei ambii au diabet, dar l-au facut la varsta inaintata, nu stiu cat de relevanta e chestia asta...
Nikole7+
oanabbb spune:
FETELE....eu nu cred ca sangerarile noastre sunt intamplatoare...
uite si la mine au aparut dupa ce am venit de la dr din bucuresti...ma simteam franta de oboseala...pur si simplu ma dureau toate alea si poc!!!!!au aparut!atunci...in seara aia!
asa ca ...
oana6+