Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Jeni nu te ingrijora ca nu ai greturi si un pic de depresie...

Eu am sentimente contradictorii si ganduri ciudate, nu rele dar e greu sa explic, iar greturi deloc aproape. Nu am greturi, nu poftesc si e totul bine. Asa spun ecograful si doctorul. Nici sangerari sau pete.

Cat despre magneziu, sau MagneB6, si eu iau (MagneB6).
Magneziul ajuta la relaxarea anumitor muschi (striati am inteles), cu siguranta cei din care este facut uterul si de aici lipsa contractiilor pe perioada asta - ceea ce cred ca este un lucru foarte bun, iar vitamina B6 se pare ca ajuta la inlaturarea greturilor sau mai precis unele studii spun ca un deficit de vitamina B6 ar conduce la greturi accentuate. De aceea se recomanda.

Oanabbb, eu iau tot ce imi recomanda domnul cu site-ul asa ca nici nu-l mai intreb de ce. Pur si simplu. Pana una alta e ok sa iei caci inafara de site, recomanda si face to face.

Pupici tuturor

Clau

7+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

da CLaUCIA si impresia mea e ca mi.e bine de la magneziu!
asa ca voi face de maine si pregnil...aveam io de mult o dr in bacau la o clinica particulara super scumpa si aia dadea tot pregnil,vad ca si t. da...doctoru meu nu e chiar f incantat dar eu am sa fac totusi.

oana6+

Mergi la inceput

Oana daca vrei iti spun tratamentul pe care mi l-a dat mie T integral. Eu nu am o sarcina cu probleme si nici obtinuta greu, insa mi-a spus ca imi da asa chiar daca e totul ok. Si e standard, stiu de la restul fetelor - pacientele lui. Nu e personalizat insa cred ca este foarte bun. Include si Pregnyl - pe care mi-l administrez singura cu succes.

Pupici

Clau

7+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Multumesc de raspuns, mi-a mai venit inima la loc
Maine cum iese soarele chiar ca ma duc sa ma plimb pana la casa asig sociale si casa de sanatatea vad daca imi pot plati retro asigurarile ca sa beneficiez de idnemnizatia de crestere copil. Si o sa ma fortez sa mai citesc ceva pt examenul ala de joi pt post, si daca e sa stiu joi bine, daca nu, asta e, cel mai important in perioada asta e BEBELE.
Noapte buna si pupici sunteti toate dulci si sa ne fie bine la toate si la anul pe vremea asta sa povestim la alta sectiune a forumului cu bebeii in brate !

Mergi la inceput

7+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Acuma incep eu sa va stresez !
Mie ginecologul meu pana pe 19 decembrie cand merg la control, mi-a zis sa nu iau absolut nimic,d esi si eu am intrebat de acid folic, sau alte medicamente mai ales ca la prima sarcina am luiat si acid folic si alilestrenol pana la 7 luni si am avut si cerclaj. Si cand vad ca voi luati ba una ba alta iar devin paranoica. Plus dr de fam cand m-a luat in evidenta mi-a zis sa iau acid folic si iod, si sunt in dilema. Sa-l sun pe ginecolog sa-l intreb daca sa iau acid folic si iod sau sa astept pana merg la control pe 19 decembrie ?

Pupici

Mergi la inceput

Jeni in general e bine sa mergi pe mana doctorului daca ai incredere in el. Pentru ca nu putem face alegerile noastre mai ales ca nu stim chiar tot. Mult, dar nu tot.

Insa, in cazul tau, sincer, eu as lua acid folic. Atata timp cat il poti lua din proprie initiativa si inainte de a ramana graviduta si mai ales ca e foarte important in primele saptamani si ti-a recomandat si medicul de familie... parerea mea personala este ca acidul folic (care nu este decat unul dintre B-uri, daca nu ma insel este vitamina B9) nu are ce sa strice. Plus ca excedentul se elimina, nu are efecte negative.

Pupici

Clau

7+

bb mic

Mergi la inceput

Uite aici despre acidul folic cel putin:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=296

Clau

7+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CLAU te tuc!stiu reteta de pe net!

JENI ia acid folic linistita fara sa intrebi pe nimeni...
nu face nici un rau dar acum la incputul sarcinii ai nevoie de el!
toate fetele iau si unele iau de cand se hotarasc sa ramane gavidutze...asa ca..

oana6+

Mergi la inceput

Somn usor tuturor, ma bag in pat la un siropel de film... Noapte buna si o saptamana usoara de maine.

Clau

7+

bb mic

Mergi la inceput