Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delidana, acum cade accentul pe ce trebuie?

Tzuni, pai ziceam ca-i venim pe cap amandoua.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si o duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mik, ok, vin cu detalii, da' nu va ganditi la prostii, da?

Mephala, pai io-ti sugerez sa mergem amandoua la Delidana, da' ii luam cu noi si pe Justin si pe Teodor. Ii lasam Delidanei pe cap si noi mergem sa ne plimbam prin oras. ...si ne intoarcem dupa o saptamana. Ok?

Miag, sa ai si tu o zi faina!

... pe mine m-a prins limbutzia Ce sa fac? Is "nevorbita"!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Am uitat sa va 'atrag atentia' ca mi-am pus blogul la semnatura...unii zic ca este cam depresiv...eu zic ca ....asa e blogul meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, oho, si inca ce accent.

Mik, nu stiu daca e bine sau nu, intentia mea n-a fost sa te trag la raspundere, doar ma miram....

Da, Tzuni, puteti veni amindoua cu tot cu copii, ca ii las si eu acasa cu cei 4 ciini ai mei si mergem toate in oras. E bine asa?

Miag, merg sa trag un ochi la blogul tau.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Am repetat azi analiza de sange si am in sfarsit confirmarea unei sarcini extrauterine. Ramane sa o localizez unde este implantata: pe trompa, ovar sau cavitatea abdominala. Valorile normale de la inceput indica faptul ca s-au implantat 2 embrioni: unul in uter, care s-a oprit din evolutie si inca unul inca in evolutie, nu se stie pe unde.
Maine merg din nou la dr. sa vedem cum actionam: fie operatie laparoscopica, fie tratament.
Asta este, viata merge mai departe, poate ca trebuia sa trec si de proba asta ... pe viitor speram ca va fi mai bine!
De renuntat la lupta nu renunt ... voi continua pana cand voi reusi sa-mi implinesc visul!
Voi lua o pauza mai lunga de forum si am sa va rog sa ma stergeti complet de pe lista de pe prima pagina ... voi reveni cand voi fi pregatita.
Inca o data va multumesc tuturor pentru rugaciuni si gandurile bune, va imbratisez pe toate,
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cami, ce veste, imi pare atat de rau! Ma bucur ca esti tare! Fii tot asa! Ne gandim la tine cu drag!

Mergi la inceput

Cami, imi pare atat de rau! Dar in acelasi timp ma bucur ca nu abandonezi lupta si ca esti optimista! Stiu ca ai nevoie de timp pentru refacere, dar daca simti nevoia, suna-ma! Ai grija de tine!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cami, sper ca data viitoare sa fie totul perfect. Nu iti pierde speranta.

Miag, imi plac blogurile pesimiste , al tau e dragut. Astept sa citesc mai multe articole.

Cred ca ma duc sa ma uit la un film...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

eu as manca paine cu unt si gem si lapte (n-am mai mancat asa ceva din vremea studentiei)

_

Mergi la inceput