Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 10
Delidana spune:
Raportez si eu: stagnare.
Khristin, ma bucur ca ai revenit pe baricade. 
Tzuni, mult succes miercuri! 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
alipiticot spune:
Tzuni,
Paine cu miere si lapte am mancat ieri,ciuda!
Din pacate tot eu pierd ca se depune.Si felicitari pt casa si success miercuri.
Miag uite

pt blog,dragut!
Cami,I-mi pare rau tare,multa putere si incredere ,ca pana la urma trebuie sa fie bine!
Zuzilici,am vazut fetita e frumoasa foc!
Felicitari pt cele care au slabit, si de ce nu si pt mentinere!
Eu pt listuta
64 kg,1,50 m vreau sa jung la 50,la vara,mai exact prin iunie.
Si vreau sa mi arate si mie cineva cum editez lista,sa mu ma fac de rusine cand e randul meu.
Va pup si o zi buna,buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
alipiticot spune:
Si am uitat sa multumesc pt primire si urari.
Multumesc mult!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
leeloo2004 spune:
Mia, banuiam eu ca Mediasul nu e mare oras, dar aici au ales sa faca trainingul pentru ca vin oameni din toata tara si e cumva o destinatie la mijloc. Oricum nu o sa am timp sa vad ceva pentru ca programul e in fiecare zi de la 9 la 20...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Zuzilici spune:
'Neata si de la noi. 
Pentru raport...86 kg. Nu cerd ca-mi prieste dieta asta. In orice caz pana nu ma sochez un pic c-o dieta 'nebuna' in care sa slabesc macar vreo 5 kg. nu cred c-am sa reusesc sa ma mut din stadiul asta. S-a invatat creierul la capacitatea asta si nu-i place deloc sa se mute mai jos. M-am uitat aseara la aparatele de electrostimulare si chiar ma gandeam sa-mi cumpar unul. E vorba de-o versiune mai mica pentru persoane nu pentru saloane, dar nu stiu daca o sa fie la fel de bun ca si cel profesional din saloane. E facut de aceeasi firma si se pare ca-i bun dar eu stiu. L-am gasit pe e-bay la vreo $4oo dar am inteles ca-i mult mai scump si-ti mai trebuiesc si anumite creme si geluri. Inca mai dezbat ideea mental. Sa-mi iau un aparat sau un abonament la sala??? Voi ce parere aveti?
Miag
pentru blog. Astep si niste ganduri fericite de la tine mai ales acum cand esti atat de fericita. 
Khristin banuiam eu ca asa o sa cam sune raspunsul. Eu vorba aceea am plecat in Ro bou si m-am intors vaca.
Nici o clipa nu mi-a dat prin cap sa cumpar asa ceva cu toate c-am inteles ca nu-i scump deloc.
Mai am o sansa in State unde am inteles ca nu s-au interzis inca. Si zi-mi cum e treaba cu copii a scoala? Te mai si enerveaza? Da-mi mai multe detalii ca mai ca vroiam sa-ti calc pe urme si sa-mi incerc si eu norocul in invatamant.
Carmen multumesc de oferta de a-mi explica cum se modifica listuta.
Din fericire am mai facut-o de vreo cateva ori asa ca-s ok. Deci arata tare bine Iasul decorat. Aici nu trebuie sa mergi in centru ca sa vezi decoratii. Toata lumea isi face asa de frumos prin curti si in balcoane de zici ca esti in oraselul copiilor.
Fetelor spor la slabit tuturor. Ma duc sa-i dau sa manance fetei si revin.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Nu cerd ca-mi prieste dieta asta. In orice caz pana nu ma sochez un pic c-o dieta 'nebuna' in care sa slabesc macar vreo 5 kg. nu cred c-am sa reusesc sa ma mut din stadiul asta. S-a invatat creierul la capacitatea asta si nu-i place deloc sa se mute mai jos.
de acord cu tine!!!
Se aplica si in cazul meu!
Dupa sarbatori, ma urnesc....
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru