Propunere pt admin

ma gandesc de mult sa fac propunerea sta... nu ati putea sa separati femina intim in doua: femina intim si diete? ca sunt asa multe chestii de slabit/ingrasat ca subiectele celelalte ajung pe la pag 3-4 si se pune praful pe ele chiar... nu mai zic ca e enervant sa le cauti si renunti...
Raspunsuri

marius spune:
Care din ele fac obiectul interesului sporit, cele privind dietele sau celelalte?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

marius spune:
Aha... pai hai sa ne ajuti, vrei?
Uite s-ar putea pune toate subiectele legate de diete intr-un singur subiect mare pe care il facem sticky iar restul subiectelor raman libere.
Cine va dori sa consulte diete si/sau subiecte legate de diete etc etc va intra pe acel topic mare. De asemenea va scrie in acel topic mare specializat oarecum. Restul vor ramane libere. Ce zici?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Porumbita spune:
nu cred ca e bine...
sau cel putin asta e parerea mea... pt ca slabitul/ingrasatul nu presupune numai diete; dc il faceti stiky (si asa sunt prea multe si pe prima pagina intra max 5-6 subiecte) o sa va pierdeti o parte din traficul asigurat de fetele care scriu zilnic pe la diverse topice cu diete...
eu as face un loc special pt diete&sport si as pastra femina intim pt cosmeticale, haine, diverse alte probleme etc...
poate faceti un sondaj si vedeti ce parere au si celelalte ...

Veve spune:
Nu,Marius!Porumbita are dreptate:un subiect sticky cu diete nu e o idee deloc buna,pen' ca-s numeroase si foarte diferite si multe subiecte-fluviu pe o singura dieta...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

marius spune:
Ok. Voi stiti mai bine... Concluzionati si ... optimizam ce se poate...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

desprecopii spune:
porumbita, la www.supereva pe forum este un forum special cu diete :)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Gabbriela spune:
eu spun un sub forum pt retete de slabit si sport si un alt subforum pt femina intim "care include tot, medicamente, probleme femeiesti, farduri..."
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
eu spun un sub forum pt retete de slabit si sport si un alt subforum pt femina intim "care include tot, medicamente, probleme femeiesti, farduri..."
Sanatate si numai bine
[purple][b]Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">http://www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/Julian]
eu subscriu la asta.
adevarul este ca pe prima pagina la femina nu-s decat subiecte despre slabit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Porumbita spune:
desprecopii, nu vreu sa ta supar, dar... DC e forumul meu de suflet... am si altele pe care activez (elady.ro, 121.ro, femina.ro. eva.ro etc) insa supereva nu imi place (nu intru in amanunte ca probabil ati auzit destule critici in ceea ce il priveste)...
eu va propun cele 2 sub forumuri: dieta&sport si femina intim pt restul