SOS candida in Canada!

SOS candida in Canada! | Autor: cristina_tudor

Link direct la acest mesaj

buna,
vin cu o rugaminte pentru cineva care e acum in Canada: are candida si cum "cu o floare si un pachet de cafea" nu poti merge la un dr. sa-ti dea tratament, intreaba ce ovule sa cumpere de acolo pentru candida.
La noi stiu ca poti folosi poliginax sau tricomicon.
Care e denumirea lor acolo?
multumim,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LOMEXIN ovule cred ca gaseste (1 ovul la 3 zile) dupa 2-3 ar trebui sa fie bine. Eu cu asta m-am tratat.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

multumesc madau,

tu ai luat de acolo ovulele?
multa sanatate!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Cristina daca merge la farmacie o sa vada ca un intreg raft e dedicat acestei boli.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Canesten sau Monistat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Canesten the best!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Si eu subscriu pt Canesten....

To be wise is to know what to overlook:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai convenabil e la doctor, au niste preturi aici, deci antibioticu (nu ai nevoie de reteta?)si ovulele mai fii costat 50.Oricum la cat ne opresc din salariu ptr contrib medic.si nu in ultimu rand iti trebuie o analiza a secretiei, poate fii candidoza sau trichomonas etc

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Canesten se poate lua din orice magazin tip drugstore (eu folosesc ShoppersDrugmartul), pretul e injur de 18-19$, nu are nevoie de reteta de la doctor. E f bun si are aparat aplicator de unica folosinta, 1 ovul (nu 15 cum era in Ro :))si crema inside. Doar ea sa fie sigura ca are candidoza, eu de cand sunt aici nu am mai avut asa ceva, am folosit odata preventiv crezand ca am inceput. In Ro in schimb aveam frecvent, nu stiu de ce, poate si de la apa cu care ne spalam.

Mergi la inceput