buna,
vin cu o rugaminte pentru cineva care e acum in Canada: are candida si cum "cu o floare si un pachet de cafea" nu poti merge la un dr. sa-ti dea tratament, intreaba ce ovule sa cumpere de acolo pentru candida.
La noi stiu ca poti folosi poliginax sau tricomicon.
Care e denumirea lor acolo?
multumim,
LOMEXIN ovule cred ca gaseste (1 ovul la 3 zile) dupa 2-3 ar trebui sa fie bine. Eu cu asta m-am tratat.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Cristina daca merge la farmacie o sa vada ca un intreg raft e dedicat acestei boli.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png
Mai convenabil e la doctor, au niste preturi aici, deci antibioticu (nu ai nevoie de reteta?)si ovulele mai fii costat 50.Oricum la cat ne opresc din salariu ptr contrib medic.si nu in ultimu rand iti trebuie o analiza a secretiei, poate fii candidoza sau trichomonas etc
Ali
Canesten se poate lua din orice magazin tip drugstore (eu folosesc ShoppersDrugmartul), pretul e injur de 18-19$, nu are nevoie de reteta de la doctor. E f bun si are aparat aplicator de unica folosinta, 1 ovul (nu 15 cum era in Ro :))si crema inside. Doar ea sa fie sigura ca are candidoza, eu de cand sunt aici nu am mai avut asa ceva, am folosit odata preventiv crezand ca am inceput. In Ro in schimb aveam frecvent, nu stiu de ce, poate si de la apa cu care ne spalam.