Julia Roberts,cancer....????
Raspunsuri - Pagina 2
kasemada spune:
Eu o admir mult pe Julia Roberts, imi este aproape cea mai draga acttrita.
Acu vreo 2 zile am citit un reportaj cum ca e din nou gravidutza si o sa aiba in vara inca un bebe.
Sper ca zvonurile cu canceru sa nu fie adevarate. Sa ii dea D-zeu sanatate sa isi ingrijeasca copilasii si posibilul viitor bebe
kla78 spune:
daca e insarcinata sa-i dea D-zeu o sarcina usoara si inca un bebe sanatos si frumos,iar ei multa sanatate sa-i poata creasca!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
IULIABRAILA spune:
da, este adevarat. julia este gravi in luna a III a deja, va naste in vara.
au dat aseara pe toate posturile stirea, plus un interviu cu ea.
sa fie sanatosi, IULIA
17+
danyelana spune:
Un bebe sanatos sa aiba, sau doi ca e obisnuita...
SARBATORI FERICITE
LA MULTI ANI
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by michelle7
NU.... ESTE.... ADEVARAT
am vazut-o la TV saptamana asta la Oprah e super ok si fericita , gemenii ei tocmai au implinit 2 ani
Michelle
Si e insarcinata din nou!!!
Cristina_C spune:
Eu am citit azi intr-o revista (InTouch) ca Julia Roberts are o boala rara de sange si ca, din cauza asta, prima sarcina - cea cu gemenii- a fost cu risc. Si ca, la cateva zile dupa nastere, unul din copilasi (parca fetita) era cat pe ce sa moara. Ati auzit ceva de asta? Dar bine ca acum sunt cu totii sanatosi, insa se pare ca nici sarcina asta nu este lipsita de risc. Sper din tot sufletul sa se termine totul cu bine! Imi place foarte mult de ea - as putea spune ca e actrita mea preferata.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
kasemada spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Eu am citit azi intr-o revista (InTouch) ca Julia Roberts are o boala rara de sange si ca, din cauza asta, prima sarcina - cea cu gemenii- a fost cu risc. Si ca, la cateva zile dupa nastere, unul din copilasi (parca fetita) era cat pe ce sa moara. Ati auzit ceva de asta? Dar bine ca acum sunt cu totii sanatosi, insa se pare ca nici sarcina asta nu este lipsita de risc. Sper din tot sufletul sa se termine totul cu bine! Imi place foarte mult de ea - as putea spune ca e actrita mea preferata.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Nu am auzit de vreo boala de sange, desi cam sunt la curent cu ultimele stiri. Poate o grupa de sange negativa? Ar crea cam aceleasi probleme....
Sper sa se termine totul cu bine, si sa aiba un bebe sanatos!
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by kasemadaquote:
Originally posted by Cristina_C
Cristina,
mama lui
Cresc...
Nu am auzit de vreo boala de sange, desi cam sunt la curent cu ultimele stiri. Poate o grupa de sange negativa? Ar crea cam aceleasi probleme....
Sper sa se termine totul cu bine, si sa aiba un bebe sanatos!
Mada
De fapt am citit asta in revista In (Das Star-Magazin) pe care o am chiar acum la indemana. Deci boala se cheama ITP - in germana Idiopatische Trombozytopenische Purpura - ceva in legatura cu coagularea sangelui.
Cristina,
mama lui
Cresc...
kasemada spune:
Das Star Mazagin e destul de informata. Sper totusi sa nu fie adevarat , si sa ii dea Dumnezeu sanatate si ei si copilasilor!