CRESA DE PE COMPOZITORILOR
Mamici cu pitici, care aveti informatii despre cresa de pe Compozitorilor (in spate la Drumetul), va rog sa-mi spuneti si mie... cum e, ce e bine pe acolo, ce e rau... cu cine e bine sa iau legatura pentru inscrierea fetitei, cu cine e bine sa vorbesc dupa ce o inscriu ca s-o ingrijeasca bine... Va rog, trebuie sa-mi duc ingerasul
la anul la cresa si mi-e tare greu s-o las de langa mine, mai ales daca nu stiu unde si pe mana cui o las.
Va pupic si astept cu mare nerabdare informatii de la voi!
Raspunsuri
diana21 spune:
Buna! vezi ca se discuta la alt topic despre cresa asta, gasesti o gramada de raspunsuri acolo. Mise pare ca se numeste Cresa Drumul Taberei
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
ralwka spune:
multumesc mult... voi cauta. sper sa aflu vesti bune despre cresa asta ca alta solutie nu prea am....
Raluca mamica
Iuliei-Maria
(26 mai '05)
Balbina spune:
Da, exact, asta e subiectul.
Baiatul meu in virsta de 2 ani jumate merge la aceasta cresa. Il ducem din luna mai si per total, ne declaram multumiti.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
ralwka spune:
Multumesc mult, m-am linistit. Mai am si eu o intrebare... cu cine trebuie sa iau legatura pentru inscriere si cam cat se da... am auzit ceva de genul 100 euro... ma cam ingrozeste, dar daca trebuie ....
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
Balbina spune:
Raluca, scuze ca nu am observat intrebarea ta, nu intru zilnic in sectiunea aceasta a forumului. Ti-am trimis un PM.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
ronin spune:
Balbina, oare fii-mea e in grupa cu fata ta?
Sa fie oare Parter C?
Ar fi super...
Tot aici am mai cunoscut o mamica a carei fata e in aceeasi grupa cu Irina mea...
ronin spune:
Ralwka, prostii... cum sa dai 100 euro...Adica, eu stiu? Depinde de cat il tine buzunarul si capul pe fiecare...
Te duci din timp, adica cu vreo 3-4 luni inainte si vorbesti cu directoarea, d-na dr. Bogza, si ii spui. Ea te va avea in vedere pe un caietel, si, ca sa fii sigura de un rezultat pozitiv, treci pe la ea cam o data pe luna. E tare amabila. Eu asa am facut... Iar "atentia" e atentie...cafea, flori, bomboane, cosmetice, nicidecum bani.
Si cresa e super...(cel putin cele 2 de la grupa mea...)
Balbina spune:
quote:
Originally posted by iruse
Balbina, oare fii-mea e in grupa cu fata ta?
Sa fie oare Parter C?
Ar fi super...
Tot aici am mai cunoscut o mamica a carei fata e in aceeasi grupa cu Irina mea...
Am baiat si e in grupa F parter.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze