Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

buna dimineata!!!
vad ca ati chefuit aseara..gata..trezirea..
noi avem vecini draguti care nu ne lasa sa pierdem timpul dormind
ali...frumosa "codita"..si fetita
astept sa va "treziti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA!
La multi ani pentru Vladimir!

Deja am ajuns la birou si am gasit un pachet mare pentru sig.Monica
Inauntru o cutie de lemn (de firma ) in care e un bucatoi de sunca si o bucata mare de cascaval ,puse pe rumegus (si rumegusul o fi de firma? ) Cica asta e cadou de sarbatori M-am scos! Astept ca trebuie si panetone sa primesc,plus sampania,daca nu mi-or da cu ele in cap cand aud ca plec

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI normal ca am net si dincolo Ca altfel nici nu discutam!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
Eu sunt terminata psihic, in fiecare noapte ma trezeste Dani de 2-3 ori pe noapte. Azi noapte s-a s-a trezit prima oara la 1, apoi la 2. A adormit repede, ii trebuia doar biberonul.. Apoi s-a trezit iar la 4 si i-am dat apa..degeaba..m-am dus si i-am incalzit ceai( il tin in frigider) si a baut 160 ceai dupa care avea chef de povesti. M-am tot ridicat din pat, i-am tot bagat biberonul in gura si cred ca s-a facut 5 si el nu dormea. Ultima tura i-am dat si norofen ca am zis ca poate il doare ceva...
Dimineata la 8 s-a trezit si si-a baut laptele si acum doarme linistit si eu bantui pe net. Mi-e un somn de mor, dar nu mai are rost sa ma pun in pat ca imediat se trezeste. Si de la ora 16 am cursuri la faculta..deci..sunt terminata.
Deea, multumesc pt reteta de tort
Am vazut pozele de la petrecearea lui Nicolas poze cu motzul Iarinei si a Denisei,Alain cu clopotzeii de pom
Felicitari JG, ai o micutza plimbareatza.
Am vazut ca ati vb de giardia, si Sandra are, am tratat-o cu medicamente prin toamna dar tot are. Acum face un tratament naturist si prin ianuarie facem iar analize sa vedem. La Dani inca nu i-am facut analizele ca medicul meu zicea ca degeaba ii fac ca oricum nu ii da nici un tratament sub 1 an, si cum au spus si fetele 90 % din populatie are giargia...
Eu nu pot sa imi explic ce poate sa aibe Dani, de ce se trezeste noaptea..cand era mic si se trezea era destul sa ii bag suzeta si adormea dar acum...fara ceai nu mai doarme, si sincer mi-e frica sa nu se invetze sa se trezeasca noaptea sa ceara ceai..
Daca tot asha face pana la revelion cred ca il las acasa ca nu am degand sa ajung la nebuni de nervi.Nu am chef sa deranjeze pe acolo lumea ca noah...
Mi-e somnnnnnnnnnnnnnnn
Acum s-a trezit si domnisorul meu...
M-am gandit ca de foame se tot trezeste noaptea si am crescut portia de papa seara, ii dau 270 ml lapte si inca ceva painica cu unt, dar cred ca nu e asta ca tot se trezeste..
Deja cred ca de o sapt se tot trezeste noaptea, dinti nu vad sa ii iasa, deci habar nu am care e motivul...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Vad in pozele voastre ca copii vostrii nu au barbitze...Pai eu la Dani ii schimb 2 barbitze zilnic, daca nu ar avea barbitza cred ca la fiecare ora ar trebui sa ii schimb bluza sau salopeta Ii curg niste de vesnic e uda barbitza. Intotdeuna a fost balos, imi era ciuda si la Sandra ca o imbracam in rochitza si era cu barbitza la gat ca si ea avea multe

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Poate va amuza si pe voi...
http://www.netvideo.ro/view.php?cat=24&id=385

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga bianca, ai gasit raspunsul, daca baleste atat de mult, probabil se pregatesc dintii. in plus, iti scriu c em-a invatat moasa mea - o tipa super de altfel, copiii risca sa fie bulversati intre 9luni si un an din cauza progreselor motrice pe care le fac. nu e sigur ca lui dani ii e sete. se trezeste pt ca mai ar emulte de descoperit. in plus se poate intampla sa se trezeasca, dar nud e tot, si faptul ca tu intervii sa-l faca sa deschida ochii de tot. in mod normal copiii au rezerve si de apa si mancare care ii ajuta sa treaca noaptea fara sa se trezeasca pentru biberoane. si daca beau, beau din obisnuinta nu ca au neapart nevoie. pe langa asta "iti face prezenta". de fapt o vrea pe mama. te verifica:) eu zic sa nu t eingrijorezi, dar nici sa fii atat de disponibila. noaptea e pentru somn, si va trebui sa inteleaga asta. curaj! de-ar fi asta cel mai mare necaz al nostru si al lor in viata:)) si nu da cu bolovani dupa mine:) doar ca am incredere in moasa mea care m-a invatat o multime de chestii cand eu eram de-a dreptul disperata:)

noi suntem o idee mai bine. tushim, haraim, dar ne vindecam. azi iar masaj... dar poate c anu mai trebuie chiar 6. eu sper, ca mis e rupe inima cand il aud cum plange:(

pupici fetelor, si szaboali, venim acasa:))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mai, fetelor, am vazut ca asta noapte v-ati distrat policolor.
Macar am vazut ce-ati finalizat.

Sa va spun si eu de-ale mele, ca n-am cui .
Roxana normal ca s-a tot trezit, dar am un somn in mine ca mi-e greu sa ma urnesc de fiecare data.
Urla ca din gura de sarpe de fiecare data cand primeste picaturi in ochi , bine ca am scapat sa-i dau Oanei ca pe-asta o si alergam prin casa o jumatate de ora, apoi o calaream ca sa pot sa-i deschid ochii si tata-su ii tinea capul. Nu stiu daca va imaginati fazele, dar va spun eu ca ieseam uda fleasca dupa o asemenea "tratare".
Siropelele antibiotic le iau amandoua, dar faza nasoala e ca au dat-o in diaree din cauza lor. Asta e unul dintre efecte. Sigur ca asta-mi lipsea... in rest aveam din plin de toate.

Am vazut si eu poze cu Iarina dulce si cu bradutul Anei .

Si eu voi face tot brad natural, dar nu de-acum, fiindca numai de adunat ace de pe covor n-am dispozitie. Mai atunci, in apropierea Craciunului...

Am adaugat si alte poze pe site, la Matei, la Nicolas (de Mos Nicolae) si povestea nasterii Mariei de Luizza.
Povestea nasterii o gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89645

Am vazut ca si Tatiana si-a scris povestea: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89929

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Miri, multumesc de sfat. El a balit de mic, de la 2.5 luni am observat primele bale si dupa 6 luni s-au accentuat si primii dinti i-au iesit la 9 luni si 10 zile.
Acum cand l-am schimbat ca era pisat pana sus de atata ceai cat ai baut am observat incisivul central de sus ca se vede putin, si incisivul lateral parca...Dupa pararea mea de experta in doi dinti eu zic ca incisivul central mai are inca o sapt pana ii iasa de tot. Si daca tot asha o sa faca inca o sapt... si la cati dinti mai trebuie sa ii iasa...
Am observat ca e smecher noaptea, ne trezim la primul scancet, ori eu ori sotul si deobicei amandoi ca se apuca sa maraie daca nu mergem sa ii bagam biberonul in gura. Si daca vrem sa plecam de langa pat cateodata se apuca iar pe marait de ce plecam...
Of...
Sincer nu vreau sa ii dau ceai pt ca asta poate va duce la obisnuitza dar ce sa naiba sa fac...ca nu se culca altfel.
Zilele trecuta i-am dat la 6 sa manance ca altfel nu tacea, macar stiam ca dupa aia se culca iar..

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor si La multi ani lui Vladimir!!!
Eu aseara n-am mai avut energie dupa baita lui Alain, el se ridica in picioare in vana, face ture pe acolo de trebuie sa stau tot cu mana pe el si asa a luat o gura de apa dar nu-l deranjeaza prea tare.Mai am cateva pagini de terminat de citit dar am vazut topicul pus de Janinina, no coment Doamne iarta-ma ca suntem in post...oricum eu am o parere despre biserica in general care o oripileaza cel putin pe mama saraca... ca le pomenesc pe toate de la Sfintii Constantin si Elena pana la Inchizitie si marile averi manastiresti...pe cand sarmanii "credinciosi" mureau la figurat sau la propriu de foame si alte cele. Dar vb aia, incalcite sunt caile Domnului si important e sa ajungem acolo, daca pe unii biserica ii indruma atunci binecuvantata sa fie, pe noi restul sa ne scuze si sa ne ierte ca tot despre iertarea tuturor se vb toata ziua.Off ce m-am provocat Janina mai bine nu ma mai lungesc cu astea, BRAVO CARLITEI PENTRU PRIMII PASI !!!
Moni pofta mare la prosciuto mi-ai facut pofta si mie.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput