Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucis spune:
dianaR si lyly, citind acum mesajele voastre mi-a dat seama ca noi avem o problema. ziceti ca timi si alex mananca putin, 4 lingurite de legume sau asa, pai ilinca nu face asa, adica mananca mult, daca ii place ceva, rade tot ce-i dau. poate ca de fapt bblusii trebuie sa manance asa, putintel, cum ati zis. am 15o ml de supa, 150 mananca. ieri a mancat vreo 100 de ml de piure de legume, deci... m-ati bagat in ceata, as fi vrut sa ii fac si eu mar copt, da' parca nu m-as incumeta, ca daca mananca si supa si mar, nu stiu e ne facem la noapte. aseara s-a culcat la 10.30, s-a trezit azi la 7, a mancat vreo 15 minute, a adormit si s-a sculat la 10.
EllaX spune:
A sunat barbatu-meu - acum pleaca de la lucru, vine acasa si ne scoate in oras! Iu-huuuu! De cand n-am mai mers in oras!... Ne plimbam, si vedem lume, si vedem magazine (nu cumparam, dar pe bune daca imi pasa, acum!)! In seara asta vine sora mea in vizita - alt motiv de bucurie - si sta pana luni dupa-amiaza! Si matza mea nu mai este asa de fornaita si nici asa de prost-dispusa (desi tot 105 ml lapte a mancat, la 4 ore jumate de la masa cealalta), manca-o-ar mama de luptatoare cu raceala!
Ne citim mai tarziu!
ralucis spune:
ella, bravo, sa vezi ce bine o sa-ti prinda "socializarea" asta. dupa ce nu mai fusesem la unirea de vreo luna mi s-a parut ca sunt picata din cer cand am ajunsa acolo, nu spun ca aveam senaztia ca venisem de la poplaca...
, da' am facut repede doua-trei cumparaturi si mi-a trecut!![]()
shoricutza spune:
Ralucis, problema ta este FALSA
Fii multumita ca ai copil papacios si nu te stresa inutil.
shoricutza spune:
Ella, distractie frumoasa! Sunt de acord cu teoria respectiva ... si Ana accepta dupa ceva timp de la prima linguritza.
LYLY809 spune:
Asa-i, Ralucis, bucura-te ca Ilinca mananca asa de bine!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
shoricutza spune:
Vreau sa urez si io cu un pic de intarziere LA MULTI ANI lui Ingrid, Sofia si Alexandru pentru cele 7 lunitze.
Si sarbatoritilor de azi: Nichita, Sara (Angelica unde esti?) si Marc (6 lunitze
). Sa cresteti mari si sanatosi! 
daryana spune:
Mielul jucaus va multumeste ptr aprecieri pe aceasta cale
...
Vivi, iti dai seama ce ar fi fost sa fi postat amandoua poze cu aceeasi caciula
... (cine ajunge primul la H&M ala e miel
)... Oricum, propun sa ne intalnim si sa-i pozam pe amandoi cu caciulite, sa vezi ce turma ne facem...
Diana R, vroiam de mai mult timp sa te intreb, cum pastrezi tu laptele la congelator?... si ma gandeam in plus, oare nu se distrug anticorpii la frig?... ca vreau sa ma apuc sa fac provizii din momentul in care o sa mai manance si altceva decat lapte... Si la problema ca nu le place nici Timeei nici lui Alec manacrea prea seaca, ma gandeam ca poate diluate cu lapte toate cele si scazut treptat cantitatea de lapte...
si ciresele papacioase
ralucis spune:
hai ca tocmai am citit ca gatitul in folie de aluminiu e periculos, poate fi cancerigen. cica mai bine e sa punem alimentul repectiv in hartie. da' iese la fel?