Craciunite sexi !86

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

georgi , am uitat sa-ti urez bun revenit!
noi nici n-am iesit azi din casa, din cauza cetei. toata ziua nu s-a ridicat deloc
abia astept zapada

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mey, dar de ce ma certati atata?Ange si Crismir??!pai cu job, interviu si stresata toata zau ca nu-mi vine dar vazind ce frumos e la Cami parca mi-am mai revenit...da, Cami, fa o poza si de afara!

Fetele, eu gatit o ciorba cu perisoare si un piureu cu carnita fiica-mii si atat.Dupa amiaza mergem la o aniversare si vom papa si chefui acolo ca poate imi vine si mie chefu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela, Gaby !Sa ne vedem cu el luat si atunci om da si de baut...am emotii cu creditul...!

Miha ce harnicutza ai fost!

Mor de nervi ca sunt iarasi singura cu piticii...sotul pe langa ca e mai mult prin delegatii decat acasa, a trebuit sa mearga in seara asta la cheful organizat de firma cu ocazia sarbatorilor...!El zicea ca nu se distreaza si ca merge din obligatie, in interes de servici....dar degeaba ca tot plecat e...!

Fetelor va rog sa-mi dati si mie parola de la pozele de pe yahoo dc se poate(contul comun)!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ioana felicitari. Si casa mea are 3 dormitoare, ma rog ca mai avem ufragerie si basementul care e super mare, luminos, deci e cat un alt apartamet. Dar crede-ma ca nu ne trebuie mai mult. Eu chiar am zis ca trei dormitoare e casa perfecta, nici mare dar nici mica sa nu ai spatiu.

Azi de dimineata am fost sa-mi fac radiografie la sold, apoi la cumparaturi. Cum se trezeste Tony mergem la un Christmas Party la o prietena. Nu e chef, doar ceva mancare, berica si alergam dupa cupii.

Maine mergem sa ne taiem bradutul la o ferma in apropiere. O sa luam si un ride cu trenuletul sau ce zmeul e si cica avem si o ciocolata fierbinte. Abia astept!

Va las sa fac ceva de mancare pt asta mic, ca pentru noi... ce sa mai fac daca mergem si mancam la altii? Doamne bine e sa fii musafir!
Copilul unei prietene daca il intrebi ce vrea sa se faca atunci cand creste zice fara sa clipeasca "musafir". Stie copilul ce stie.
Eu voiam prima data mireasa, apoi mama eroina. Acum zic ca ma fac balena cand cresc mare.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bonjourica,
am 2 min libere sa va scriu
v-am citit pe diagonala asa ca nu va pot raspunde acum.recitesc tot deseara...
am fost la patinaj(a venit Mosul o sa pun poze), la balet si acum mergem la un party la un prieten romanas de-al Maiei(intr-un parc de distractii cu escalade). Au inebunit romanii! fac party pe corzi Lasa ca vin cu poze ca habar nu am cu ce se mananca

Va fac poze si de afara.Poate deseara daca nu mi-oi rupe gatul escaladand peretii
Astazi a reusit colegul s apuna si gonflabilul(un decor cu aer) cel mai mare .Are inaltime 2 m si este un glob cu 3 oameni de zapada inauntru pe care ninge in contiunu.Lasa ca pun poze ca ma exprim greu

fug sa ma pregatesc.in 30 min ne caram.

pup.
o seara buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beeey, m-ati innebunit! toata lumea la party-uri, vreau si ioooo
azi am stat numa'n casa:(
abia astept sarbatorile, sa fac papa, sa petrecem in familie, sa se auda colinde, sa miroasa a cozonaci

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite ca am mai gasit ceva...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87376

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!

eu azi am fost la intalnire cu forumistele din zalau.

banano, veni socrela?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bianca si cum a fost la intalnire?????

Ange distractie placuta!

Eu ma duc la culcare ca tot am reusit sa-mi linistesc si culc piticii...Noapte buna si voua!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ce liniste este...eu am dormit cateva ore...la tv sunt numai filme care nu imi plac si bantui pe net.Ce faceti ?alergati?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput