Tratament pentru par
Fetelor nu mai stiu ce sa mai fac cu parul meu. Este foarte des si aspru. Are tendinte de ingrasare la radacina si e foarte uscat la varfuri. Dupa ce folosesc un anumit sampon mai mult de 2-3 saptamani incep sa fac cojite, matreata.Am schimbat o gramada de sampoane,nu stiu cu ce sa ma mai spal. Vreau un sfat, un tratament ceva...
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
Raspunsuri
clyo spune:
eu sunt f multumita de Joico- K Pak.
daca parul tau este foarte des, trebuie sa mergi la un stilist si sa-i dea o forma, sa-l fileze un pic si sa-ti taie varfurile.
citeste si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87881
ariel_7000 spune:
si eu sunt in situatia asta....nu am gasit inca solutia ideala, decat in ceea ce priveste tunsoarea. am fost la o coafeza super, care mi l-a filat foarte mult, mi-a facut breton, imi place.
de unde cumparam produse joico? coafeza lucreaza cu aceste produse, numai ca sunt extrem de scumpe la ea. le pot gasi in alta parte mai ieftine?
vrei nr de la coafor?
alina si alexandra
clyo spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
scuze, am vazut acum ca esti din alt oras ...scuze.
alina si alexandra
Top Line comercializeaza produsele Joico; in linkul de mai sus gasesti si adresa.
ariel_7000 spune:
multam fain pt pont. acum mai am o intrebare:cam cat costa un sampon (aproximativ) si ce cantitate are sticla? multumesc.
alina si alexandra
clyo spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
multam fain pt pont. acum mai am o intrebare:cam cat costa un sampon (aproximativ) si ce cantitate are sticla? multumesc.
alina si alexandra
nu stiu exact sa-ti raspund la intrebare; pretul este undeva intre 350-500.000 lei, depinde de unde il cumperi (in saloane e mai scump decat la Top Line), cantitate.... habar n-am, 200-250 ml.
uite si ce folosesc eu.
http://www.joico.com/html/np_productdetail.php?CatID=17
gama asta este pt par deteriorat; eu in locul tau as incerca gama Silk.
bebi spune:
Aceeasi problema o aveam eu in trecut. Am rezolvat-o cu Joico K Pak. Foloseste-l si vei vedea rezultatul inca de la prima utilizare.
Tania21 spune:
Fetelor dar Joico K-Pac merge mai bine pt par cret si aspru la capete/normal la radacini decit Joico Moisture Recovery...?
Si produsele Joico se gasesc pe Ebay?
CamiSol spune:
Fetelor eu nu auzisem de aceasta gama Joico pana la voi. Am sa o cauta si eu. Sper sa gasesc.
Parul il am foarte filat si cred ca ma tund cam o data pe luna.
Pupici!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 
anasol spune:
la fel am patit si io,am fost la dr si mi-a dat sa-mi fac masca cu 1 galb ou,1 linguritza ulei ricin,o linguritza ulei masline si o linguritza miere de albine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)