Crese in sectorul 1 sau 2!
Buna ziua mamici.
Va rog sa-mi recomandati si mie o cresa buna in sectorul 1 (pe langa Antena 1, eventual inspre Baneasa) sau chiar si in sectorul 2. Am o prietena cu o fetita de 2 ani si 2 luni care are mare nevoie de un sfat. Din pacate eu stau in sectorul 6 si nu o pot ajuta.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Raspunsuri
AncaSiRoxana spune:
La 2 ani si 2 luni de ce nu cauta o gradinita mai bine? Programul de activitati cred eu ca e mai adaptat pt varsta ei decat ar fi la cresa, unde vin si copiluti de cateva luni...
AncaSiRoxana
Amaya spune:
Nu exista crese bune in sectorul 1 sau 2? ![]()
Oana
30+ si
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, in sectorul 1 nu cunosc, am azit ca exista una pe prin zona triumf, dar nu sint sigura.
Crese in sectorul 2 sint 2: una la D-na ghica si una la Vatra Luminoasa -Ciobanasului, unde va merge Rebecca. Despre asta am citit si auzit numai lucruri bune, am fost la fata locului inainte de a o inscrie si mi-a placut atmosfera, personalul, etc, inscrierea a fost usoara, fara spagi. am avut si cunostinte mai indepartate care au avut copii acolo si au fost multumiti.
Cea de la D-na ghica este mult mai aproape de mine insa nu prea a avut publicitate pozitiva pe forum, asa ca nici nu m-am dus sa vad. Poate ca nu e asa cum am citit, dar mie mi-a intrat pe invers.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Anca nici o gradinita de stat nu primeste copii sub 3 ani, stiu fiindca ea a incercat mai intai varianta asta.
Patricia, multumesc mult! O sa-i spun despre cresa Ciobanasului.
Insa mai astept pareri daca mai exista cineva care stie o alta cresa mai aproape de zona Baneasa.
Oana
30+ si
Comorile mele
aurelia1278 spune:
Gradinita particulara "Little One", parerea mea este ca se ajunge usor si repede de la Antena 1, pe DN1 si la dreapta dupa Sofitel. Pot asigura si ei transportul. Primeste copilasi de la 1 an si jumatate, e buna (eu am fata acolo
) si pretul e rezonabil.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
Gabrielama spune:
Exact in spatele Antenei 1 este o gradinita particulara care primeste copii de la 2 ani. Se numeste Smart Kids.
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!