Profesorii ....... la apel
Raspunsuri - Pagina 8
georgi75 spune:
Neatza.Avand in vedere ca zi incepe scoala, va doresc un semestru cat mai usor.
lorelai bun venit in club.
mira nush ce sa zic de brigada.Incearca sa vorbesti cu directorul sa vezi ce zice si el.
Eu azi nu am ore.Doar maine am 2 ore.Asa ca mai am o zi de vacantza.Sic! ![]()
Pupare la profesorime.O zi si o saptamana faina va doresc
georgi75 spune:
Neatza.Unde sunteti?Nu dati nici un semn? Cum a fost la scoala?Eu am azi de la 16 la 18
Va 
olim spune:
salutare tuturor
am si eu o rugaminte la voi.Sora mea e clasa xi si m-a rugat sa ii trimit subiectele de bac, si nu prea stiu unde sa le caut.Ati putea sa imi dati o mana de ajutor.Multumesc anticipat
lorelai_lorelai spune:
Dragilor, am vb azi cu un coleg care a fost inspector general si mi-a zis sa stau calma ca daca va veni brigada din minister sigur nu ne va intra propriu-zis la ora pentru ca va fi nevoie de 40-50 de persoane ca sa faca asta.Deci vor cere documente scolare si chestii gen.Cred ca domnul stia ce stia!
Acum spuneti-mi si mie e careva implicat in comisia A.R.A.C.I.P ca eu sunt implicata si la noi la sc. nu s-a facut nimic pentru ca nu stim inca nimic. Vad ca pe site-ul edu-lui nu apare mare lucru. Pls. ajutati-ma!
Melania 14 spune:
A inceput si scoala , deocamdata nu stiu nici planificarile pe unde sunt dar
am o zi libera pe saptamana
.Cel care m-a suplinit era la 2 scoli si asa a rezultat miercurea libera , in experienta mea de 10 ani nu am mai prins asa ceva
.
Cu riscul de a deveni stresanta , o listuta nu face nimeni ? eu nu vreau, sa nu ma intelegeti gresit ,dar ne facem de kko
, exact noi sa nu avem una .
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
xandrutza_76 spune:
buna, fetelor; eu trebuia sa sustin gradul I in 2008 (aveam colocviul dat+o preinspectie), dar din noiembrie 2006 am intrat in cic. poate cineva sa-mi spuna cum procedez cand ies din cic? mai bine zis, cand voi putea sustine examenul? peste inca doi ani? multumesc...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
strumfi2004 spune:
Pupam si noi profesorimea!
Am chiulit cateva zile ca noi suntem in stress si graba: marti am avut o programare la o clinica din Bucuresti pentru Stefu si la inceputul lui martie o sa-l opereze
. Am cel mai mare nod in stomac...sa speram ca o sa fie bine, trebuie.
In alta ordine de idei, ai mei copii nu mai vor sa doarma ziua, pe Stefan tot il mai prinde oboseala dupa-amiaza si mai prinde cate 1 ora, insa Mariuca sta putin in pat, apoi se ridica si imi spune" "Gataaa, s-a trezit Maria (alias Ayla), a facut nani astazi, maine mai doarme Ayla" 
Ai vostri dorm?
In privinta listutei, eu am pus-o cap la cap, am scris intr-un post ca ma ofer sa ajut, insa cred ca Diana trebuie sa hotarasca, ea a deschis subiectul si ii multumim!
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
georgi75 spune:
Salutari si de la mine.
Alexandrina nush ce sa zic.Te poti interesa la Inspectorat sau poti pune o intrebare pe forum la edu.
Gratiela despre ce vorbesti acolo?Ce operatie?
tizul dulce si multa sanatate Stefania mea inca mai doarme dupa amiaza in jur de 2 ore si ceva.Dar es dimineatza la 8.30 cel tarziu e in picioare.Asa ca oboseste sigur ![]()
Acum scot la imprimanta proiectul noii legi a invatzamantului.N-am citit-o.Tare curioasa sunt sa vedem ce au mai scos astia...
Pupare la toata lumea.