Ce steamer/vas cu aburi?
Cred ca as vrea sa imi cumpar un steamer si nu stiu de care... am vazut la real marca Alpina la 850 de mii, si pe net, Moulinex la 1,5 milioane.
Voi ce tip de steamer folositi? In afara de legume si carne ce altceva se mai poate gati cu un steamer? E util?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
Raspunsuri
zoey spune:
Noi folosim un Braun MultiGourmet de care suntem foarte multumiti. Are mai multe tipuri de recipiente si poti gati diverse feluri de mancare, inclusiv supe, sosuri si dulciuri, intr-o maniera mai sanatoasa decat cea clasica. Steamerul nostru are si o mini-carte de bucate. N-am apucat inca sa incerc toate retetele dar ce am facut a fost foarte gustos. In ceea ce ma priveste, pot spune ca e util si merita investitia.
Zoe si bb David
codruta_grg spune:
Eu folosesc Moulinex si sunt super multumita de el.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Poti fierbe orez in el, eu fac si pestele la aburi (pentru Petra). Am pus cubulete de mar si a iesit delicios de bun. Ca un compot, dar cu gust sublim
asa crestem noi
kita spune:
Eu am steamer Moulinex, si l-am folosit mult cand plecam cu Andrei in Week-enduri pe la munte-mare; Am facut mult peste la el (pana la un an el a mancat cel putin de doua ori pe saptamana peste)si zilele trecute am facut salata de "boef", dar cu carnea de pui; Practic pui toate legumele taiate gata intr-o tava si pieptul de pui in alta, si cand sunt gata adaugi numai maioneza; Mie una mi-a usurat mult munca caci era o corvoada sa tai de mana legumele fierte intregi pentru salata;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Karina spune:
kita, codruta_grg, sint electrice ? Eu as vrea unul pe aragaz, dar nu de la Zepter.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
codruta_grg spune:
Sunt electrice. Si muuult mai practice asa. Pui timerul si pleci la curatenie, cumparaturi (nu stai cu ochii pe flacara )
asa crestem noi
gabi_j spune:
Merci pentru raspunsuri. Braunul acela arata misto de tot, pacat ca nu am gasit de unde sa il comand online. Cand am timp am sa merg prin oras sa vad daca este. Dar cred ca si Moulinexul e ok. In orice caz, din cate spuneti e o chestie utila, mai ales cand esti un om ocupat si vrei sa mananci cat de cat sanatos.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
kita spune:
LA vremea cand am cumparat eu Moulinexul, era mai ieftin cam cu vreo 500000 lei decat Braunul; insa si mie tot Braunu-ul mi-a placut, nu stiu de ce, poate din cauza ca am in casa si robot si storcator numai de la ei, de care sunt multumita;
Vezu ca in luna dec, Braun are reducere de 10% parca la orice produs asa ca ai destule sanse sa il iei la un pret mai acceptabil;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album