Am nevoie de un sfat!

Am nevoie de un sfat! | Autor: gugga68

Link direct la acest mesaj

Buna! Am 17 ani si am si eu o problema. Ma epilez cu un epilator braun atata pe picioare cat si axial, si nu am nici o problema. Insa as vrea sa stiu dak exista vreo contraiindicatie privind folosirea epilatorului in zona axiala,daca exista posibilitatea aparitiei unor noduli sub brat sau daca afecteaza in vreun fel sanii? Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bun venit pe forum.
Si eu am epilator tot Braun, il folosesc doar pentru picioare, sub bratz nici n-am incercat, e prea sensibil locul, asha ca folosesc crema cu toata increderea.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Da pot aprea noduli mici sub brat si axial.
La unele pers nu apar, insa eu am renuntat sa ma mai depilez cu el in aceste zone sensibile.
Nodulii ii poti simti la palpat, iar daca nu esti sigura at poti merge la planning sau la un dr care sa te palpeze.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

bine ai venit!

si eu folosesc aparatul Brown peste tot: picioare, inghinal, axila, maini. acum, nu stiu... am citit si eu aici treaba cu nodulii astia. Pana acum a fost bine. Sper ca si de aici incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Vreti sa spuneti "axilar", nu? Adica in axila. Ca nu intelegeam unde-i zona aia "axiala".

Dar cum puteti voi folosi un epilator axilar?!?!? Cred ca as muri de durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si eu tot un epilator folosesc pentru zona aia. Deocamdata n-am observat nimic ciudat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janini spune:

servus!
si eu tot brown folosesc de vreo 4 ani, si-l folosesc peste tot (picioare, inghinal, axilar) si deocamdata(bat in lemn)nu am nici o probleme!
cu durerea m-am obisnuit si parca , sincer, nici nu doare atat de tare!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugga68 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! Din cate am inteles exista deci posibilitatea aparitiei unor noduli; insa cat de periculorsi pot fi acetia,sau ce alte probleme pot aparea in zona aceea? Cred ca am sa folosesc in continuare epilatorul pentru k pana acum nu am gasit nici o cosmeticiana buna asa k prefer sa ma "aranjez" eu acasa :). Pana acum nu am intampinat nici o problema evidenta si sper k nici de acum incolo. In orice caz am auzit k si cu ceara tot exista riscuri (am inteles k sunt foarte mult fete care nu suporta decat lama in zona axilei!). Va multumesc frumos pentru raspunsuri :*.

Mergi la inceput