au romanii simtul umorului?
Raspunsuri - Pagina 2
Clover spune:
Da, romanii au simtul umorului. Nu or avea toti, da asa per ansamblu da.
Cel mai bun comic tine de preferintele si stilul personale. Eu una nu ma distrez la scenetele carcotasilor de exemplu, desi multa lume le adora.
Keep the promises you make to yourself.
kasemada spune:
Eu eram fan Divertis, dar cum zicea si Letitia , nu mai is la curent cu plolitica, si nu prea le mai inteleg glumele... In rest de Mugur Mihaiescu & Co....nu pot sa rad nici daca ma plateste cineva cu 1 gram de aur pe zambet...
Singura care era cat de cat haioasa era Lila (sau cum o chema pe fata lu Leana)...
layla spune:
In afara de Carcotasi, tot la Prima mai sunt Mondenii.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
olim spune:
Carcotasii, Doru Octavian Dumitru
Prima data cand am fost la spectacol cu el, a fost in 1998 la mare, eu nu auzisem de el pana atunci, si sotul era mare fan.A facut pe omul beat, si cum cum nu am inteles ce a zis, am intrebat foarte revoltata, ce a vrut sa spuna cu asta, la care el, imi raspunde"profesionalistii inteleg", la care toata lumea se prapadea de ras si eu.De atunci am fost la multe spectacole de a lui.
giulia81 spune:
Mai demult Vacanta Mare erau chiar haiosi, dar acum...nici macar nu pot sa zambesc la glumele lor...in schimb ii ador pe CARCOTASI!!!!
Dialex spune:
Īmi placea vechea Vacanta Mare. Cred ca Dan Sava era cel pontos dintre ei, ca de la disparitia lui grupul si-a cam pierdut savoarea . Dar Doru Octavian Dumitru e īntotdeauna haios
moniboni spune:
Vacanta Mare nu...in niciun caz.
Poate Divertis, dar de cand sunt la TV, s-au mai rasuflat.
Carcotasii si i-am descoperit pe Mondeni..super tari
mamica de rockerash