Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irinatunza, pai Oana a luat de la gradinitza stafilococul asta.
Nu i-a aparut nimic pe ea, slava Domnului !
Ea a avut muci si tuse si cu vreo 3 tipuri de tratamente nu i-au trecut. Aduca se ameliora problema pentru 1-2 zile, apoi reveneau si mucii si tusea.
In conditiile astea i-am facut un exudat faringian si unul nazal. Si acolo a iesit stafilococul asta care e rezistent la foarte multe antibiotice. Se face dupa exudate o ANTIBIOGRAMA in care se verifica rezistenta microbului la mai multe antibiotice. Si stafilococul asta e cel mai sensibil la Augmentin, de-aceea asta ii dam.

Deci eu i-am facut exudatele din cauza faptului ca nu a raspuns la tratamente specifice pentru raceala si tuse.

--------------

Ah, apropo. Am inteles ca si stafilococul asta este prezent la toata lumea dar nu se activeaza decat in anumite cazuri.
Iata... la noi a fost cazul .

Ah... noi ne-am dat seama ca il avem pentru ca si eu si Cosmin am avut dureri mari in gat si desi am luat in 2 randuri tratament cu antibiotic (Ospexin) dar dupa 2 zile durerile reveneau.
In urma antibiogramei de la Oana am vazut ca stafilococul asta este rezistent la Oxacilina (adica ceea ce luasem noi).

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Da, Ancutza, ne putem vedea in Crang la pitici. Am vazut ca voi aveti poze in dropshot facute acolo.
Dar trebuie sa ne facem bine inainte.
Eu sper ca de Craciun sa fim bine sanatosi cu totii si poate ne dam intr-o zi intalnire in Oraselul Copiilor. Sper sa ne vedem si cu Astery si Razvanel, fiindca mi-e dor tare de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA sa va faceti bine repede!

Si eu am un moral de kk-o Am f. mult de lucru si nu ma pot concentra,am si de umblat prin n locuri
Acasa ma ciondanesc cu husbandul non stop,ca nu-i pasa de nimic numai de kk-tul de filme pe DVD,cum vine mami un pic la Diana,el dispare in oras de parca ar evada din inchisoare Cand sunt acasa,ar vrea sa ma ocup eu de ea,chit ca eu mai am si conta de facut si sunt si obosita. Pe scurt suntem varza amandoi cu nervii Are tupeu sa imi scoata ochii ca stau pe Dc - singura mea distractue,dar el nu-i bai ca e toata ziua cu ochii la
Iar Diana s-ar plimba non stop,in tzarc urla,nici in hinta nu mai are chef sa stea decat f.putin
Imi vine sa imi iau campii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

SILVI hai ca m-ai distrat cu OPC-ul Asa e peste tot apa.Pai si noi bem doar apa plata sau minerala,aia de la robinet o folosim la gatit,deci fiarta,dar e suficient ca spalam vasele cu ea Iar pana la Revolutie o beam de la robinet si n-am crapat inca ,dimpotriva

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Monica... stiu....
Aoleu, stai sa vezi cum e cu 2 copii mici. Uneori as inchide usa dupa mine sa nu mai stiu de nimeni macar pentru o jumatate de ora.

Si vremea asta e asa de mohorata .

Silvi, pune tu poze cu aranjamentele, ca sa ne mai inveselim putin , fiindca eu una simt nevoia sa ma gandesc si la lucruri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Si noi tot apa plata folosim -Borsec .Pt Andrei gatim tot cu apa plata (oi fi ciudata?).
Moni clar ca sunteti obositi dar stai mai linistita ca vin sarbatorile si se relaxeaza lumea instantaneu...

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Eu una nu cred ca voi fi prea relaxata de sarbatorile astea ,ci taman pe dos M-a pus naiba sa ma fac contabila In decembrie/ianuarie e mai mult de lucru,plus ca acum daca ma si mut dincolo cu seviciul ..... sunt incurcata ca naiba ,daca as ramane aici as sta in concediu din 22 dec pana in 8 ian,asa cred ca trebuie sa vin la birou,daca sunt in preaviz ... Si in plus sunt in stare sa nu imi dea al 13-lea salariu,daca le zic ca plec si 12 mil. chiar nu vreu sa le pierd acum
Aia vor sa merg urgent la ei si eu inca ezit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si dav se scarpin ape la nasuc,io cred ca asa fac toti,nu cred ca e de la giardia
dana-imi pare rau ca aveti probleme asa urate
moni-hai capul sus ca vin sarbatorile si ne mai relaxam
io stau in cap cu o masca pt par-din galb ou,ulei ricin,masline si miere si ma mananca capul,parca am paduchi
deea-mi-am luat tablete cu zinc ,sa vedem ce se intampla

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

noi mergem pe carpatina...am incercat mai multe...borsec e un pic sarata(sau poate asa mi sa parut mie
da ati vavut ca si la apa plata ramane o groaza de "nisip"fin..calcar..??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

noi folosim amfiteatru

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput