Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
a_ancutza78 spune:
MONI acum ma chinui cu pozele...

mai greu..da merge...am ramas cu multe in urma
Mami de BIA bubulina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=a2d4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
acina spune:
Baietii mei s-au culcat .
Eu bantui de una singura pe aici.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Bombonicaaaa spune:
Eu abia astept sa scrie Lili cum a fost astazi la aniversarea puiului si mai ales vreau sa-l vad pe Nicolas tuns 
Voi fetele mari v-a adus mosul ceva?
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
acina spune:
Mos Nicolae vine cu cadouri mai mici Oana, deci am primit prostioare si fructe.
eu il astept pe Craciun ca ala vine cu ceva mai consistent , parca sunt un copil ma bucur de orice rahatel.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
LunaNoua spune:
Silvi, ce decorezi acolo mami ?
Irina, hai nu te supara pe asa nimic
Las ca adoarme Sabina la loc
Maraki, nici eu nu prea raspund la telefoane cand doarme Daria... mai si scot din priza, etc .. dar tot se face cumva ca uit cate unul .. si tot se trezeste careva sa sune ori la interfon, ori la usa ... etc 
Ali, nu e bai nici o culoare de kk. E mai rau cand sunt mucilagii ... sau doamne fereste sange.. in rest .. e ok orice.
Dana... asa se intampla in colectivitate.. ce sa ii faci ? trece boala de la unul la astul
...bine macar ca exista leacuri
Multa sanatate.
Denisa... fain
Danaaa... ce distractie la tine in casa cu cele doua printese
Cand ma gandesc la tine, parca as mai vrea si eu o printesa ![]()
Irina
-- cine mai e ca voi cu cadouri de la primarie ? 
Moni .... ce frumooosss !!! 
Ancuta, bine ai revenit cu bucuria ta cu tot 
Bombo .. am vazut-o pe Jasy cu mustati
Doooamne ce dulceeeeeee 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Mie o cutie de Pringles si o cutie de bomboane de ciocolata cu visine.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
szaboali spune:
Mai fetelor eu am incercat sa o culc pe Iarina si tot nu vrea asa ca face in continuare ture prin patut si vocalize
si tata-so doarme ![]()
Cu intarcatul eu nu m-am chinuit
ca numai pana la 2 luni am avut laptic si a papat Nan de la 2 luni pana la 5 luni cand s-a scarbit
. As fi vrut si eu sa fi avut mai mult laptic
.
Bombo pai fa o p[oza sa o vedem si noi cu codita, si eu tare as vrea sa am ce-i prinde dar nu am ce...![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
LunaNoua spune:
Eu azi am facut torturi
Pun poze imediat .. dar trebuie sa le aleg
Mandra mea a primit o gramada de lucrusoare.. sunt geloasa pe ea
.. si mandrul meu ... doarme de dinainte de culcatul bebelusei, asa ca ... eu bantui pe net. Am o gramada de ucruri restante... printre care filme si poze de editat.... oofff... timpul asta trece de zici ca nici nu mai avem viata...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Eu merg la nani ca e tarziu.
Noapte buna tuturor 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme