Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 21
Laura Ioana spune:
Andreea imi pare rau, draguta, dar, vorba ta, poate perioada fertila de la revelion iti va indeplini dorinta Sa ai sarbatori fericite alaturi de familie
Gratiela imi pare rau pt prietena ta, stiu ca e foarte greu de consolat acum, dar spune-i sa nu renunte! Poate au fost accidente, dar totusi sa faca niste analize care ar putea elucida problema si pe urma sa incerce iar Cred ca sotul o poate ajuta cel mai bine sa se ridice, in cazul meu asa a fost.
Eu la a 3-a sarcina oprita in evolutie parca eram imuna: am fost in stare de soc in prima zi, pe urma mi-am adunat puterile, ptc stiam ca trebuie sa-mi revin cat mai repede, ca sa o iau de la inceput! Dar pe mine m-a imunizat la alte dureri fetita pierduta in martie
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Flavia mersi pentru explicatii.Sper ca data viitoare sa fie bine.Nu ne ramane decat sa credem ca va fi altfel.Tu ce mai faci?Cum te simti?
Gratiela imi pare rau pentru prietena ta!E foarte durereos sa pierzi o sarcina si este greu sa treci peste.Multa putere prietenei tale sa treaca peste aceasta incercare.Sper sa-ti aduca si tie Mosul un bebe!
Daca prin "actionati eficient" te referi la eu da, pentru ca tocmai ce am fost in perioada fertila,dar acum intentionez sa tin ultima sapatamana asa cum se cuvine.
Andreea imi pare tare rau!Ma bucur ca esti optimista si poate de revelion il veti concepe pe bebe!Bafta!
Jojo foarte frumos gestul tau!Cu siguranta lucrurile pe care le dai baietelului ajung la fetita ta.Bravo,este foarte frumos ceea ce faci!
Michelle sunt sigura ca sunteti puternice,atat tu cat si Chantal,numai ca treceti mai greu peste aceasta durere.Imi place sa cred ca intr-o zi veti fi pregatite sa aveti din nou un bebe!
Laura mai am pana la test pentru ca sunt abia Z 17.Ar fi super sa ajung la mamici luna asta dar vom vedea
Eu sunt trista ca mi s-au stricat toate planurile.Astazi trebuia sa vina cumnatii mei din Spania si am inteles ca este o problema la aeroport in Madrid si sunt lasati sa astepte de astazi de la 11.Mai sunt si cu copilul dupa ei si plange,cred ca a obosit micutul.Si ce pregatiri facusem, sper totusi sa se rezolve!
Va si va doresc o seara placuta!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Vivela spune:
Fetelor, eu inca de dimineata tremur si parca nu-mi revin....
am in fata doua teste de sarcina, unul facut la 7 dimineata, care a iesit cu a doua linituta palida si unul facut la 4 ore dupa (deci peste zi), la fel, cu a doua linituta palida. Si asta in conditiile in care eu sunt abia ziua 26, iar CM-ul meu e de 29.
Am facut primul test asa, intr-o doara, nu prea aveam sperante, oricum e devreme, oricum nu prea mi-a stat mintea luna asta la bb si mi-am zis ca daca e sa fie, bine, daca nu, la anu'...
Dar cand am vazut ca a iesit asa, nu m-am abtinut si am facut si al doilea test pe care il aveam (marci diferite)
Nu stiu, parca mi-e frica sa ma bucur, asa ca nu ma felicitati inca, o sa repet testul pe marti, sa fiu eu sigura.
In orice caz, de cand am vazut rezultatul, am un ranjet pe fata de parca nu-s eu
Va pup
Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png
Irda spune:
Gabitzaaaa, felicitari iubitaaa!!! E bebe siguuur!!!!
La mine s-a pozitivat testul in ziua 24 dintr-un ciclu de 27 asa ca si la tine e sigur bebe acum!
Sa fie cu noroc si sa ai o sarcina usoara si-un bebel sanatos, destept si frumos!!!
Pupici mamico!!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
Chantal spune:
Felicitari Gabi! A venit Mosul la tine! Sa fie intr-un ceas bun! Si eu cu Alexandra am facut testul cu 2 zile mai devreme si mi-a iesit a doua liniuta palida si... a fost .
Te
Idaira spune:
Vivela,in primul rand felicitari!!!
In al doilea rand,te sfatuisc sa tragi aer in piept,si sa incepi sa crezi,ca DA,esti gravidutza...
In al treilea rand,fa-ti o proba de hcg(maine),vei iesi sigur din dubii,si ia legatura cu medicul tau,pt un eventual tratament.
Pupici !!!
Chantal spune:
Michelle, asa e, noi suntem mai sensibile si mult mai putin puternice (eu sigur!) decat celelate fete de pe forum. Ma mir si le admir pentru puterea pe care o au si hotararea lor de a avea un copil propriu. Mie mi-e mult prea frica de asa ceva. Miercuri merg la medic si undeva intr-un coltisor al sufletului meu sper sa-mi spuna ca nu mai pot avea copii ca sa pot adopta cat mai repede unul. Nu mai vreau sa mai incerc, nu mai vreau sa trec prin tot calvarul prin care am trecut.
Mirela, nu stiu ce sa zic, momentan nu sunt pregatita si nu cred ca voi mai fi vreodata. Stii tu, odata ce te-ai fript cu ciorba, sufli si-n iaurt. Eu una sigur invat din greselile si durerile trecutului si nu le mai repet.
Laura Ioana spune:
Gabitzaaaaa Cum sa nu te felicitam, inca????!!!!! Felicitari!!!!! SA fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Chiar ca Mosu' ti-a adus cel mai frumos dar
Mie mi-a venit CM-ul la 21 de zile si nush daca-i bine! Ma bucur ca asta inseaman ca ajung mai repede la investigatii, dar daca a fost un ciclu anovulator? Ar fi culmea sa dau din rau in mai rau
Poze Laura