Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor
Am fost la marinescu, s-a uitat pe analize, mi-a facut eco si a zis ca analizele sunt bune, cicatricea de la cezariana arata bine, dar mi-a spus sa nu raman insarcinata trei luni dupa chiuretaj
Cand imi vine CM-ul in ianuarie tre sa sun la spital si sa ma programeze pt internare Vrea sa-mi faca HSG sa vada la eco cum e treaba cu trompa mea si vrea sa se uite si cu nush ce camera video in uter (nu stiu cum se cheama procedura)! Nashpa! Io ce ma fac? Sa fac si treaba asta? Cred ca o fac, in pana mea, incerc si asa!

Andreea iti tin pumnii sa fie cu okisori (eu asa cred ca e[;-)]

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Seara buna, fetele!

Andreea, tinem pumnii sa fie bebe la bord!

Mari ,felicitari pentru cei 3 bebelusi, o sa-ti fie casa plina de bucurie si la propriu si la figurat dintr-o data

Mirela ,eu am inceput sa ma simt balonata inca de la ovulatie si asa am ramas pana am avut testul cu II liniute....si mai departe, dar la mine n-a fost sa fie de data asta pana la capat! Parca vad ca-ti vine Moshul cu test pozitiv in sac!

Cristina, calmeaza-te, iubita ca nu-i face bine bebelului...daca vrei sa te asiguri ca-ti cumpara ceea ce vrei tre sa- i aduci aminte din 15 in 15 min pana ajunge acasa (si daca nici asa nu-ti vine cu ce-i ceri..abia atunci).Eu asa fac.....ii dau telefon pana retine ce are de cumparat.....si chiar si asa uneori am surpriza sa-mi zica, ca a ajuns in parcarea din fata blocului si ca bine ca l-am sunat ca uitase...da' se duce sa ia!
Asa ca....relax...
Bafta maine a eco!

Pupici

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, eu chiar nu inteleg ce treaba are Marinescu asta cu trompa ta. Doar ai ramas insarcinata!!! Nu se pune prolema ca ai avea trompa infundata. Acuma poate are el ceva in cap, dar eu cred ca o sa te chinuie degeaba. Si cu alea 3 luni de pauza e cam exagerata treaba. Nu stiu ce sa zic, dar eu in locul tau as mai merge si la altcineva. Cezara Bucur nu ti-a zis ca e OK sa incerci din nou? Stiu ca ea e o doctorita f. buna.
Irda, sper ca ti-ai mai revenit cu moralul. In primul rind ca nu e bine sa te vada Daria plangand, si in al doile rand ai avut "noroc" ca nu a trebuit sa-ti faca chiuretaj, asa ca luna viitoare ramai sigur gravidutza. Ai vazut ce usor ai ramas de data asta, din prima incercare. Poate sunt un pic cam dura, dar chiar cred ca nu e bine sa te vada fetia ta suparata. Sunt absolut sigura ca in f.f.f scurt timp ii faci un fratior sau o surioara. Te pup!

Cristina, 6+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina cica vrea sa vada daca nu am ceva in uter, care poate duce la oprirea sarcinii in evolutie Nu mi-a spus ce ar putea fi, dar a zis ca se va ocupa personal de mine.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia mersi de urari...am prestat ieri si o vom face in continuare fara calcule, fara nimic.Am sa ma gandesc la "prezicerile tale" Multumesc mult ca te gandesti la mine!Sper ca in ianuarie cand mergi cu Dominic la dr sa afli ca nu mai este alergic si ca totul este bine cu el,cred ca e tare rau sa nu-i poti da lapte.Este bine ca nici tu nu mai esti racita
Cristina imi pare rau ca nu pot sa-ti trimit eu muraturi in saramura,le-a pus mama ca eu nu ma pricep Intr-adevar sunt mai bune in saramura decat in otet Cand eram insarcinata mancam intruna si cateodata ma gandesc ca si de la astea mi-a crescut tensiunea Lasa ca iti aduce maine sotul tau,nu trebuie sa uite doar esti -dutza Bafta la eco!
Irda mersi,ar fi super sa-mi aduca Mosul un bebe,dar se lasa cam mult asteptat!
Laura ma bucur ca sunt bune analizele,dar trebuie sa mai astepti 3 luni pentru bebe?
Mai bine mai ceri si parerea altor medici,de ce nu mergi la dr. Tutunaru si vezi ce zice si el.Bine,decizia iti apartine,tu stii ce este mai bine pentru tine.Indiferent ce hotarare iei,noi suntem alaturi de tine
Andreea ceva noutati?Sper ca maine dimineata faci un test!
Va pe toate!Eu nu am somn!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, era de asteptat, si al meu mai face la fel, ii zic i-ami lapte, bine, si uita bineinteles....dar il sun si-l intreb ai luat aia, ai facut aia, si-i las liste.ti-as da de la mine niste muraturi, da esti departe tare.bafta la eco

laura, ma bucur ca ti-a zis dr ca analizele sint bune, nici eu nu inteleg ce are cu trompa, ca doar ramii gravi....e bine sa se uite cu camera ce e in uter, ca am o cunostiinta ce a pierdut din cauza unui fibrom, dar trebuiau sa vada la eco nu?si sa-ti zic sincer faptul ca a zis trei luni dupa chiuretaj poate nu e o idee prea rea. sa-ti si zic de ce. am citit si mi-a explicat si mariana ca daca ramii prea repede dupa un chiuretaj dilatare risti sa patesti ca si mine, adica sa ai placenta prea jos, ca se prinde unde nu tre. am inceput sa ma gindesc ca doar am asteptat cele 2 luni cit mi-a zis medicul poate trebuia sa astept mai mult, cine stie poate trei luni e mai bine, sa se vindece bine locul.desi stiu ca nu-i o regula, si mai stiu ca placenta mea se va ridica, nu va avea de ales....

mirelush, asa sa faci draga mea, lasa calculele, si va iesi, merci ptr Dominic, inseamna atit de mult ptr mine sa-l stiu ca nu mai e bolnav de alergia aia, oricum acuma nu mai stau cu frica ca moare, ca a trecut de faza aia. si ce te plingi ca incerci de mult, ca doar abia ce te-ai apucat de citeva lunicele, ti-ai facut antrenamentul, ai spus si tu ca la prima nu ai ramas imediat, si eu nu cred ca de la muraturi ti-a crescut tensiunea, si eu am mincat cu Dominic si nu am avut nici o problema, hai capul sus, si spor la treaba, si de la tine ma astept la un cadou frumos de Craciun.

nana cum mai esti? n-ai mai spus nimic, sper ca nu esti in butoi,

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

nana cum mai esti? n-ai mai spus nimic, sper ca nu esti in butoi,

Nu sunt in butoi, am o infectie la picior si d eluni sunt consemnata la pat. Sunt pe antibiotic si am medical pana duminica, sper s aimi treaca. Eu va urmaresc din umbra dar mi-e mai greu sa scriu.
Te pup si pe tine si pe Dominic si pe bebe din burtic. Aveti grija de voi.
Numai bine.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Flavia pai daca astepti de la mine un cadou frumos de Craciun o sa incerc sa nu te dezamagesc!Ai grija de tine!
Nana imi pare tare rau ca suferi. Dar cum ai reusit sa te lovesti asa de tare?Trebuie sa fie foarte dureros! Vezi cum le aranjeaza DD pe toate...daca ramaneai luna aceasta insarcinata ce faceai cu infectia asta? Sunt din ce in ce mai convinsa ca nimic nu este intamplator!Iti doresc numai bine!
Andreea nu vreau sa te stresez,dar asa imi doresc sa ne dai o veste buna!!!Ai facut vreun test?
Fetelor eu ieri am simtit nevoia sa-mi schimb look-ul,m-am tuns si m-am vopsit iar aseara nu am avut ce face si am facut niste poze. Daca vreti sa le vedeti sunt in albumul 'Mire"
Va pe toate fara nici o exceptie!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nana imi pare tare rau ca esti bolnavioara, sper ca nu-i nimic grav, e bine ce zice si mirelush, daca erai gravi poate era mai rau cu infectia, vezi de aia ai sa ramii luna asta.

mirelush, ce frumoase poze, iti vine tare bine culoarea si tunsoarea, iti scoate ochii tare in evindenta, o mamica tare frumoasa vei fi, sa aibe bebe ochii tai.

andreea, nici eu nu vreau sa te stresez doar vreau sa stiu daca ma imbat sau nu!

anca, ce mai faci, ca te vad la alte subiecte si tot ma intreb ce mai faci?

cristina, cum a fost la eco?

Mergi la inceput

Flavia multumesc,esti draguta ca de obicei Sa stii ca nici tu nu esti mai prejos!
Astazi cum mai esti?Te-au lasat greturile?Bebe misca,misca?

Cristina te asteptam cu vesti de la eco!Cum a fost?
Laura ce-ai mai facut astazi?Esti tot prin Bucuresti?
Andreea cum e? Vine bebe?
Gabi esti prin zona?
Eu astazi sunt singurica, sotul pleaca o zi pe saptamana la Brasov cu serviciul.Bine ca nu a plecat in perioada fertila!
Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput