Piticodromul de sept - oct 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 13
natydea spune:
Si ca sa ma tin de cuvant va trimit de acum poze ca pe urma iar uit!
http://photos.yahoo.com/natydea//my_photos
Jadi spune-mi si mie te rog cum trebuia sa scriu adresa de poze ca sa-mi apara scris ca la tine numai Darius, la tine Vlad. De cand sunt insarcinata am devenit o uituca de zile mari. Macar pot manca orice in comparatie cu celalalt.
Pupici.
Antoanela23 spune:
Natydea, felicitari, sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
O-ho, dar esti "inaintata" ca sa spun asa.
Editez, am vazut pozele de la 1 an, ce baietel frumusel ai, blond ca un viking.
Sa fiti sanatosi cu totii.
Pupaturi,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Natydea, cum o sa te descurci cu ei de varste asa de apropiate, are cine sa te ajute?
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
[ url = "http://photos.yahoo.com/natydea//my_photos" ]Darius[ /url ]
Scoti toate pauzele si le pui la semnatura!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
natydea spune:
Multumesc Jadi.
Multumesc Antoanela. Ma mai ajuta mama si in rest singurica. Usor nu e, dar acum mergem inainte si de la anul vreau sa-l dau la cresa pe Darius. Speram sa ne descurcam.
Eu am ramas insarcinata in perioada cand inca alaptam si luam si anti, Exluton, asa ca pana la urma asta a fost voia Domnului. La Darius am incercat 1 an si am si pierdut o sarcina, asa ca acum am spus ca e o minune.
Dea
BiuMil spune:
mie dr mi-a spus ca dintre toate bolile, rujeola si varicela chiar nu ar fi bine sa le faca un copil atat de mic pt ca fie pot aparea complicatii grave, fie pot ramane semne...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
LiaMia spune:
natydea, felicitari pentru bb2. Sa ai nastere usoara in ianuarie si bb2 asa cum iti doresti tu! Eu va doresc sa fie sanatos, papacios si dormicios si bineinteles norocos!
edit: ce frumos e darius!!! am vazut acum pozicile: un baietel in toata regula, gata cu bb ![]()
LiaMia si
Florin
Anya20 spune:
LiaMia, n-are nimic ca nu i-ai facut ROR-ul pana acum. Poti sa i-l faci zilele astea sau sa-l amani pana dupa sarbatori.
Bianca, sunt de acord ca rujeola este o boala urata. Si se lasa cu complicatii mai ales la copiii imunodeprimati. Cu toate astea, o gramada dintre noi am facut boala in copilarie si suntem ok. Asta nu inseamna ca ca trebuie sa o faca si copiii noastri.
Despre varicela eu am alta parere. Nu se compara ca si gravitate sau complicatii cu rujeola. Este f adevarat ca e neplacut sa fie copilul bolnav cat de putin, dar asta este altceva. Uite, poate sa ne spuna Ina cum a patit-o Budinca, chiar de ziua ei. Of.
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
nanadana spune:
buna la fete
mi_a venit CM
.......
gabi sa dea dumnezu sa fie totul bine 
multumim la toti si toate pt urarile adresate 

natydea scumpic Darius
,felicitari pt bb2 sa ai o sarcina cit mai usora
am admirat pe Vladut cum il astepta pe mosul si pe Petracum citeste 
Tonnia spune:
Nanadana, sa nu fii trista, o sa se intample pe curand, iti spun eu!
naty, ce baiat frumos ai! Nastere usoara!
Eu il vaccinez luna asta contra varicelei, pe mine ma sperie faptul ca nu ai cum sa-i explici sa nu se scarpine.