Mamici de iulie - august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 28
oanabbb spune:
NIKOLE...SINGURA PROBLEMA CU posta ar fi ca s.ar putea sa faca 2 sapt pana la tine!iar tu ai nevoie cat mai repede!
ALINA...Doamne ce grozavii poti manca...
pai io desi mi.e o pofta de mor,ca pana acu asta era mancarea mea de baza,n.as manca junk.food....
io zic sa o lasi usor ca am tot citit ca nu avem voie de astea,nici kebab,si in alta seara pov esteai de MC...
iubita ...pe bune...las.o mai usor cu astea...uita.te la filmul SUPERSIZE ME...E despre MC si junk food...e groaznic de nesanatos...
oana
6+
oanabbb spune:
pe mine m.a carat a meu azi la banca ca aveam de semnat ceva...
am avut si niste pete...ma rog...astept si io sa.i aud inimioara...sa mai scap de o grija...
oana
6+
nikole spune:
Oana
, esti o dulce...apoi cu poftele gravidei nu te poti pune!
Eu zic ca o shaorma, un kebab, un hot-dog, mancat din cand in cand nu face rau,oi fi eu denaturata rau...crede-ma mai rau fac poftele!!!
Acu...daca faci din asta un obicei,garantat vor aparea probleme caci intr-adevar e o mancare cam nesanatoasa...insa, daca ai o alimentatie echilibrata(fructe, salate, lactate) si mai bagi un hot dog printre eu nu cred ca are nimik!...parere proprie si personala...
Apoi, sa-mi fie cu iertare sunt atatea femei ce nu-si mai masoara nr zilnic de proteine, carbohidrati,etc, etc,si nasc niste copilasi de te miri!
Uite de asta mananc eu Subway si nu MAC!
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
oanabbb spune:
NIKOLE...daca nu m.ai omorat cu SUBWAY asta?ce e soro ca la noi nu se gaseste asa ceva...oricum mancare ca in romania mai rar gasesti!
pai ce se compara cu o ciorbita de burta...o tochitura...o sarmaluta...o coasta la gratar...o mamaligutza cu branza si smantana...o muratura..na ca sa invart cutitu in rana...
pai eu inainte sa raman bortoasa...mergeam o data pe luna in italia...serviciu...si mi se facea rau de la atatea paste si pizza...
suntem norocosi...avem o bucatarie grozava!!!!!!!
oana
6+
jadi spune:
Iata ca a venit si seara, am vazut ca s-au inscris o groaza de fete, felicitari si sarcini usoare! Sunteti toate pe listuta!
Fetelor care le apar mesaje moderate sa stiti ca noi nu le putem vedea decat dupa ce sunt aprobate de moderatori si sa nu va suparati daca nu vedem mesajele la timp. Eu citesc mereu din urma dar daca e cineva care mi-a scapat, sa ma trageti de maneca!
Aseara a nascut o prietena de a mea si azi am fost in vizita la spital, am vazut si fetita pentru cateva momente, asa mi s-a facut dor sa tin un bb mic in brate nici nu va inchipuiti. De altfel de dimineata imi venea sa imi mananc copilasul cel mare de ce grimase poate sa faca si nu mai devreme de acum un an era un broscoi care doar manca si se kk. Asa ca tineti-va de hora si sa ne vedem in vara cu bebelusi in brate.
Eu la prima sarcina am cam exagerat cu mac si alte alea si m-am trezit cu ditamai transaminaze si o cam bagasem pe maneca. A trebuit sa ma abtin de tot ce insemna nesanatos sa nu stau prin spitale cu tratamente pentru ficat obosit!
In rest mi-e somn si se pare ca mi-am reglat scaunul prin citrice, oricum e o sarcina total diferita de prima!
Ma invart pe aici,
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
nikole spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
NIKOLE...daca nu m.ai omorat cu SUBWAY asta?ce e soro ca la noi nu se gaseste asa ceva...oricum mancare ca in romania mai rar gasesti!
pai ce se compara cu o ciorbita de burta...o tochitura...o sarmaluta...o coasta la gratar...o mamaligutza cu branza si smantana...o muratura..na ca sa invart cutitu in rana...
pai eu inainte sa raman bortoasa...mergeam o data pe luna in italia...serviciu...si mi se facea rau de la atatea paste si pizza...
suntem norocosi...avem o bucatarie grozava!!!!!!!
oana6+
Cu bunatatile pe care le-ai enumerat tu mai sus, nu se compara NIMIK din lumea asta,cel putin dupa mine...
Subway, e ceva de genu Mac, doar ca mult mai sanatos,iti prepara sandw. in fata ta, in general contine:creveti sau piept de pui,crema de branza,salata, felii de castraveti murati, masline, felii de rosii,ardei/gogosar,toate aceste arenjate intre doua felii de paine integrala...eo bunatate ...se serveste rece,ma rog, la temp. camerei,si mananci de rupi, fara sa ti se aplece.
nu contine maioneza,ketchup,sau alte minunatii de astea..
Apai ai considerat tu ca e locul potrivit sa vorbesti despre ciorba de burta aici?
OFFFF, nu mi-ar fi si mie pofta de-un peste, ceva ce ot gasi cu usurinta aici, mi-e pofta numai de salata boef,sarmale, mancaruri de-a nosatre, naspha de mine!aaaaa....si salata de vinete!Ce fain de voi, acum cu sarbatorile, cred ca o sa mancati de rupeti!!!!
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
6+http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
jadi spune:
Mama si eu am o greata cand citesc de mancare... la mine greturile nu sunt dimineata! Seara pe oboseala ca sa ma termine si mai rau!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
nikole nici eu nu stau prea bine cu engleza,dar am inteles ca" lipsa embrionului da imaginea unui sac gestational deformat si absenta polilor fetali si a batailor inimii."
am mancat si mi-a picat tare bine!in ultimele 7 saptamani,de sarcina, am mancat odata un mec ,odata o shaorma si azi pui de la KFC dar fara coaja aia ca era cam uleioasa .chiar ieri atat am putut manca o shaorma.eu zic sa-mi fie de bine!
subway asta nu e la noi dar mai facut tare curioasa!
alina
7+
gabiarama spune:
Jadi , draga , ia te rog sa faci tu oficialitatile de rigoare si sa ma treci si pe mine pe listuta .Iti dau imediat si datele , apoi le povestesc si fetelor ce si cum despre mine .
UM 25 august 2006
Dpn 3 iulie ( Da , da , nu va mirati ! Sa stiti ca nu am nimerit la alt topic .Sa nu ma trimiteti cumva la mai-iunie
, ca eu aici vreau , impreuna cu ale mele colege de suferinta de la sept-oct 2005 , Jadi, Anya, Valen,Ioana )
Sexul copilului : IED ![]()
GABI
14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
amameda spune:
Felicitari noilor burticutze.Sa va dea Dumnezeu un copilas sanatos.
Burtici pofticioase de ce comunicati ce manacati, de ce nu va ganditi ca unora li se face pofta de mancarurile amintite? Sunt si unele gravidute care vomita numai cand amintesti de o anumita mancare. Haideti sa fim fete bune si sa nu le necajim.

MEDA 7
+