Mamici de iulie - august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Samurai-lady spune:
Fetele,m-am intors de la cumparaturi.
Mai are cineva pofte ciudate ? eu am cumparat gogoshari murati,castraveti murati si sfecla rosie fiecare cate 2 borcane.
La primul bb voiam dulce tot timpul,acum numai acru,pe cuvant ca as bea otzet :))) o fi fetitza acum ?
La voi cum e cu preferintele dulce-acru-sarat ?
Sa auzim numai vesti bune de la fetele care merg la eco azi
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
X-ray spune:
samurai-lady te rog din inima spunei si lui nikole de unde iei muraturile,ca fata asta atat de mult pofteste dupa varza murata si muraturi in general, ca ma simt vinovata cand manac si ma gandesc la ea....si poate ii recomanzi si o clinica mai buna decat cea unde merge ea ca aia de acolo nu-i fac nimic! desi poate sunteti in alt capat al tarii...
oana nu te impancienta,nu aveai cum sa vezi embrionul daca sarcina era asa mica!
irda multumim de informatii si sa-ti traiasca ingerashii!
ioana daca ajungi odata in tm sa mergi in campus sa-ti iei o shaorma,neaparat!
carla,dr meu stie ca sunt fff impulsiva la volan,odata era sa-l bag pe unde a iesit(isi schimbase masina nu l-am recunoscut si mi-a taiat calea se grabea sa ajunga la spital...) si nu am voie sa fac efort pana trece pericolul,adica la orizontala!asa ca matizutzul meu sta prafuit in curte de 0 saptamana....
alina
7+
Ioana75 spune:
samurai-lady, eu sarcina trecuta am devorat multe borcane cu compot, acum astept sa se manifeste preferintele
.
alina, am inteles, trebuie sa retin cum arati ca in caz de ne intilnim in trafic, sa-ti dau prioritate
.
CarlaV spune:
samurai-lady, eu eram dependenta de dulciuri inainte de sarcina. In primele 6-7 saptamani n-am putut sa mai vad dulciuri, apoi am poftit la muraturi, apoi la chestii cat mai sarate... acum m-am mai echilibrat, in sensul ca pofta de dulce-acru-sarat se regaseste in diferite momente ale zilei. Asta daca nu mi-e rau de mor, ca atunci nu pot pastra in stomac nici citricele.
Alina, bine i-ai facut doctorului ! Si eu sunt impulsiva la volan dar cred ca o sa conduc pana inainte de a naste. Am iesit si ieri pe ceata aia groaznica si am tipat la vreo 2 care nu vedeau nimic si era sa intre in mine.
Carla,
9+
amameda spune:
Sunteti foarte harnice si ne inmultim!!! Felicit noile gravidute si sa aiba sarcini usoare.
Vreau sa o felicit cu intarziere pe Nikolepentru ziua onomastica si pe Lid pentru cea de nastere. Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si sa va indeplineasca toate dorintele.

Am fost foarte ocupata zilele acestea. Mi-am refacut toate analizele am fost din nou la eco si l-am vazut pe bebitza cu o inimioara ce batea ca aripile unui fluture, mi-am facut Gravibinon....si nu m-a durut. Citind noaptea trecuta ca pe Alinutza a durut-o mi-am zis ca sunt o norocoasa ca numai asta imi mai lipsea.Nu in ultimul rand am cautat un laborator care sa faca dublul test si am gasit.
Stiti daca se face la noi in tara tripul test cu inhibina A in loc de estriol?
Oanab sa stii ca te vom sustine cu gandul si ne rugam sa fie bine pentru tine si pentru persoana mititica. 
MEDA 7
+
ancadragoman spune:
Medo ce credezi tu ca scapi de mine asa repede?
Am pus si eu o intrebare mai sus si poate poti tu sa imi dai un raspuns.
Pup burtica si fata frumoasa.
anca
poze nunta
Incercari bb
Samurai-lady spune:
Nikole,pentru muraturi trebuie sa mergi la magazinele mai mari,gen supermarket,si trebuie sa aiba.Eu am fost la Sanwa,poate stie sotul tau,si aveau si varza murata.Si e gustul ca acasa:).
Sau la magazinele cu produse straine,alea sunt prin Tokyo.
Eu stau in Kawasaki,cam la 20 min de Shinjuku.
Iti doresc sa gasesti muraturile cat mai repede.Eu devorez akum borcanul cu castraveti murati si ma mai lasa greata putin.
Fetele,o intrebare: io-s cam in 5 sapt.si azi s-a vazut saculetul frumos si mare.Mi-a zis nenea doctorul ca nu e problema de nu se vede embrionul acum.Oare cand se vede ? ca io,de la prima sarcina am uitat :))))),dehhh au trecut 4 ani.
Nikole,cu spitalul......eu nu merg la clinici numai de ginecologie,io merg la un spital care are toate specialitatile.Asa parka ma simt mai in sigurantza si parka sunt si medicii mai altfel.De stai in Tokyo iti recomand o clinica super buna.Caut adresa pe net si mai pun un mesaj mai tarziu pe net.
Numai bine,gravidutzelorrrrr
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
jadi spune:
Ca a venit vorba de bi/triplu test! Am auzit la cineva ca triplul test nu mai este atat de in voga ca bitestul ar fi mai bun deoarece este mai sensibil la nu stiu ce si atunci e mai bun. Fetele care cunosc/practica medicina, ce stiti?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Samurai-lady spune:
da,da,da...explicati-mi si mie asta cu dublu test,plizzzz
ca io stiam numai de triplu.
si de are o denumire mai asa in engleza,ca sa le cer si la japonici aici de se poate faceeeeee
multumescccc
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz
X-ray spune:
carla eu daca conduc acum si ma enervez pierd copilul!Doamne fereste!
stai ca-mi revin eu si revin si in trafic,dar stai linistita Ioana eu ma invart prin Arad...promit ca anunt cand vin in bucuresti....(era cat pe ce ieri a refuzat al meu sot un post acolo,noi suntem fff bine si aici)
samurai-lady esti o draguta si cu siguranta sfaturile tale o vor ajuta si pe nikole.
meda bine ca nu te doare gravibinonul...eu o jumatate de zi mor de durere....
ancuta eu am trecut prin ceea ce treci tu acum.din pacate nici o "stare" pe care eu o credeam semn de sarcina nu se prea compara cu ce vei simti dupa 2-3 saptamani de la data cand trebuia sa-ti vina...eu abia acum simt ca sunt gravida cu adevarat...
tot ce poti sa faci e sa astepti pana in z28-30 sa faci un test.eu chiar tin pumnii sincer!
alina
7+