Buna,
Are cineva copilul la scoala Europeana?
Am intrat pe site-ul lor, dar as vrea niste pareri de la parinti. Sunteti multumiti?
Mak,
a mai fost un subiect despre Scoala Europeana, uite-l aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62367
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!
Gabi,
Multumesc foarte mult pentru indiciu. Am citit si m-a ajutat mult sa-mi fac o idee. Totusi, pe mine m-ar interesa niste opinii de la parintii cu copilasi putin mai mari, deoarece, mai tarziu, lucrurile se complica(mai multe materii, mai mult de invatat, teze, olimpiade, concursuri si deci, mai putin timp). Mai exact, ma intereseaza daca temele se fac acolo, daca se da de scris in weekend, cind si cum se invata la istorie, geografie, biologie..., care-i modalitatea de ascultare(teste grila, discutii in grup?)si daca sunt multumiti de progresele copiilor( din cite am inteles eu, toata pregatirea se face in scoala, deci toate cunostintele asimilate se datoreaza scolii).
Merita cu adevarat, sau e o pacaleala?
Mak,
si pe mine ma intereseaza foarte mult aceste detalii; din pacate nu le am.
Cum ai vazut din topic-ul pe care l-am indicat, sunt doua mamici pe forum cu copilasi acolo, dar ei sunt abia in clasa I.
Oricum, daca afli ceva, spune-mi si mie, te rog. La randul meu, daca aflu ceva, am sa-ti comunic.
Noi mai avem timp pana mergem la scoala, dar in acest moment Scoala Europeana ar fi alegerea mea numarul 1.
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!